Насловна Политика НОВА: Посебно усхићени и срећни због Тачијевог боравка у ЦГ били су...

НОВА: Посебно усхићени и срећни због Тачијевог боравка у ЦГ били су новопечени ,,противници режима“

3
ПОДИЈЕЛИ

,,Тачи је дошао и прошао и свака птица је полетјела свом јату. Видјели смо да су Хашима Тачија са одушевљењем дочекали албански политичари, али је више упало у очи да су особу која стоји иза злочина над Србима и Црногорцима на КиМ-у са још већим одушевљењем и свим почастима дочекали људи из врха црногорског режима, који су му, уосталом, били и савезници при нападу на СРЈ 1999. Године“, наводи се у саопштењу Нове српске демократије.

nova_srpska

„Шеф клуба посланика ДПС-а замало није отишао и лично да се разрачуна са унесрећеним Србима и Црногорцима са Косова и Метохије, бранећи лик и дјело Хашима Тачија и Мила Ђукановића. Посебно усхићени и срећни због Тачијевог боравка у ЦГ били су новопечени противници режима -разни аналитичари, “грађански“ политичари и неки ,,независни“ медији који су брутално напали све оне који су се противили доласку лидера терористичке ОВК. Најбезобразнији од њих су чак отишли толико далеко да су утврдили да они који се противе доласку Тачија раде за Мила Ђукановића. Тако је Хашим Тачи ујединио режим и те новопечене противнике режима, који се ето поново препоручују Ђукановићу. Они га подсјећају на чињеницу да су му много битака у прошлости добили, велики број његових правих противника облатили, а свакако да још увијек могу послужити“, наводе из НОВА-е.

„Тада су им пуна уста грађанског друштва, братства и јединства, теорија о добрим људима и наднационалним уређењима будућих заједница. Међутим, када им се укаже прва прилика да искажу личну и колективну приврженост албанским националним идеалима и циљевима онда су непогрешиво заједно и Еди Рама, ХашимТачи, Фатмир Ђека, Генци Ниманбегу и Дритан Абазовић“, сматрају у странци.

Како додају, идеја Демократског фронта о српско-црногорском помирењу је пријека потреба државотворног народа на простору Црне Горе.

Поносни смо што смо са колегама из ПЗП и ДНП снажно промовисали тај програм који ће нарочито бити значајан у наредном периоду када ћемо се суочити са бројним искушењима. Зашто ћуте новопечени противници режима када идеју ,,природне Албаније“ сада отворено подржава и албански предсједник Бујар Нишани, а то је отворено показао и Еди Рама, промовишући карту Велике Албаније, која је обухватила и Подгорицу. Не само да ћуте него су постали медијски и ,,аналитички“ покровитељи и штит Хашиму Тачију и онима који су га позвали у Црну Гору. Можда они, за разлику од нас, знају нешто више о тајним договорима предсједника ДПС-а са албанским политичарима непосредно прије одржавања референдума о државно -правном статусу Црне Горе 2006 године. А договори се морају поштовати“, наводе из НОВА-е.

У Новој, такође примјећују занимљив ефекат, преласка из опозиције на власт, како ти субјекти одмах постану беспоговорни поштоваоци НАТО идеја, док са друге стране они који пођу са власти у опозицију, одмах би да се нађу на челу исте.

„Зато желимо да им поручимо да је много поштеније да се јавно врате тамо одакле су нам недавно и дошли-у ДПС. Изборна математика показује да од њиховог наводног преласка и подршке, опозиција није имала никакве користи већ само штете. Можда би највише помогли ако би на изборима престали тајно да гласају за ДПС, и фотографије тако заокружених листића покажу тамо гдје ,,треба’’, а у складу са ,,планом за провјеру’’ из афере Снимак“, закључује се у саопштењу.

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ко би црне помислио јаде
  шта нељуди могу да ураде!
  Кад се славом и новцем опију
  крв би својој браћи да попију,
  Забораве поријекло своје,
  нит се стиде, нит Господа боје
  а загрле љутога крвника
  као брата и солољебника.
  Нама јуче црногорска Влада
  зажди шамар, што није до сада.
  Боље да се један није рађо
  не би данас по образу гађо.
  Црној Гори помрачише славу
  да потомци савијају главу,
  да се стиди девето кољено!
  Љепше да је пашче угошћено
  него српски крвник и убица,
  што га на зор срете Подгорица,
  Хашим Тачи, крвавих рукава
  усред Црне Горе да преспава!?
  Тај проклети касап из Дренице,
  Србима је чупо утробице,
  и продаво срца и органе.
  Зар је смио овамо да бане!?
  Срам нека је Владу Црне Горе
  коју ништа застиђет не море,
  но су своје честите грађане
  опколили са четири стране
  с полицијским кордоном и силом
  док се Тачи љубио са Милом,
  да му длака с главе не зафали.
  Дабогда се живи разгубали!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here