Насловна Друштво Нова међународна возна линија: Возом од Бара до Москве

Нова међународна возна линија: Возом од Бара до Москве

0
ПОДИЈЕЛИ

Жељезнички превоз Црне Горе недавно је проширио понуду у међународном саобраћају у сусрет љетњој туристичкој сезони. Новина је увођење директне линије, односно композиције до Москве док пут траје 53 сата. Додатно томе уведене су линије и за Будимпешту и Праг. У ЖПЦГ, истичу да су за сада задовољни бројем путника.

„За сада заинтересованост путника постоји. У јуну је већа фрекфенција путника из Москве према Бару, док у августу и крајем сезоне очекујемо да буде већа фрекфенција из Бара према Москви. Цијена карте у спаваћим колима на релацији Бар – Москва је око 240 еура, повратна на релацији Бар-Праг-Бар је 247 еура док је повратна у спаваћим колима Бар-Будимпешта 64 еура“ навела је за Антену М ПР ЖПЦГ Весна Вучинић.

Директна курсна кола из Москве, преко Минска саобраћаће до 16. септембра и то сриједом и петком, а из Бара за Москву до 17. септембра четвртком и суботом.

„Из Бара према Москви су потребна 53 сата“ наводи Вучинић.

Упитана да ли ће више возова због сезоне ове године саобраћати у локалном саобраћају, Вучинић каже да за сада имају довољан број полазака из Подгорице према Бару.

„Међутим, ако примијетимо да је заинтересованост путника на тој релацији повећана, свакако ћемо увести још полазака. Сваки воз који изађе из станице је исправан и безбједан за путовање, јер прије него што крене из станице прође технички преглед“, увјерава она.

Директна курсна кола из Прага саобраћаће уторком и петком, а из Бара за Праг четвртком и недјељом.

Кола из Будимпеште саобраћају уторком и петком, а из Бара за Будимпешту сриједом и суботом.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here