Насловна Мозаик Нова медаља за српски кајак, Старовић освојила бронзу

Нова медаља за српски кајак, Старовић освојила бронзу

0
ПОДИЈЕЛИ

Репрезентативка Србије у кајаку Милица Старовић освојила је бронзану медаљу на Светском првенству у чешким Рачицама у дисциплини К-1 на 200 метара. Старовић је трку завршила у времену од 39.564, исто као и Словенка Шпела Пономаренко Јанић, па су обе на крају биле бронзане.

Злато је припало Лиси Карингтон са Новог Зеланда (38.433), а сребро Данкињи Еми Астранд Јоргенсен (38.996). Српски кајакаши дошли су до треће медаље са СП у Чешкој, након што су Марко Томићевић и Миленко Зорић освојили злато на 1.000 метара у двоседу, а Небојша Грујић и Марко Новаковић бронзу у двоседу на 200 метара. (Танјуг)

Честитка председника Вучића

Председник Србије Александар Вучић честитао је српској кајакашици Милици Старовић освајање бронзане медаље на Светском првенству у Рачицама. У честитки се каже:

„Искрене честитке Милици Старовић за освојену бронзу на овогодишњем Светском првенству у Чешкој, уз велику жељу да на наредним такмичењима оствари још боље резултате”, наводи се у честитки председника Вучића, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника.

Брнабић честитала на освојеној медаљи

Председница Владе Србије Ана Брнабић честитала је српској кајакашици Милици Старовић освајање бронзане медаље на Светском првенству у кајаку у Рачицама у Чешкој.

„У име грађана Србије и своје лично име упућујем Вам најискреније честитке за освојено треће место на Светском првенству у Чешкој. Показали сте нам да се вредним радом и залагањем постижу највиши циљеви и остварују најбољи резултати. Желим вам још много медаља на будућим такмичењима”, наводи се у честитки премијерке Брнабић, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

(Танјуг, Политика)

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here