Насловна Политика Нова функција, исти уредник

Нова функција, исти уредник

0
ПОДИЈЕЛИ

Уз разумијевање нервозе у редовима ДПС-а због отужне слике у Парламенту, који и визуелно манифестује суспензију регуларног политичког живота у земљи, постају дегутантна упорна правдања, што чини бивши водитељ, а сада и посланик у служби ДПС-а, сматра члан Демоса, Владислав дајковић.

Каже да настављајући после новинарске каријере да се потврђује као војник ДПС, Николић – напада опозицију што не пристаје на легализовање нечувених избора на дан наводног државног удара – обмањући јавност лажном тврдњом како би опозиција прихватила власт у пуном мандату, да је са Бошњачком странком постигла договор.

„По ко зна који пут подсјећамо да је преузимање коалиционе владе подразумијевало вршење власти до што скоријег организовања нових фер и демократских избора. Једна од крупних разлика се огледа у томе што ДПС са својим сателитима нерегуларно жели да влада четири године, док би опозиција као чин одговорности транзициону власт усмјерила ка организовању, овог пута, слободних избора“, наводи се саопштењу Дајковића.

Николић овим, додаје члан Демоса, заправо показује ко истински лови у мутном. „Очигледно је да војници ДПС-а овако јефтином и приземном реториком продубљују кризу у држави, умјесто да се на одговоран начин однесу према понуђеном компромису опозиције.“

„У коначном, умјесто разочараности што опозиција неспорним гласовима, чак и у незапамћено неправедним и сумњивим изборним условима, није предала Будву и Котор ДПС-у, Николић би, умјесто стила“забринутог“ патриоте, требало да буде задовољан што ће тиме наши туристички центри бити спашени банкрота и девастације у коју их је, организована криминална група из његове странкедовела“, поручује Дајковић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here