Насловна Политика НОВА: Ако неће власт, ми ћемо се самоорганизовати да бранимо земљу и...

НОВА: Ако неће власт, ми ћемо се самоорганизовати да бранимо земљу и народ

2
ПОДИЈЕЛИ

Након демонстрације силе и напада који су албански екстремисти извршили на територију Црне Горе, јасно је да не постоји спремност актуелне власти да брани земљу и народ, саопштили су данас из Нове српске демократије. Они су напоменули да кукавичлук који је овом приликом показао црногорски режим треба да забрине сваког грађанина, јер се на дјелу показало да ова власт не жели да реагује на комадање своје територије. Зато је, сматрају у НСД-у „неопходно, да се самоорганизујемо и заштитимо земљу и народ, као што су то знали да раде и наши велики преци“, наглашавајући да људи који ћутећи прелазе преко чињенице да им неко упада на територију и да им понижава државу и народ, не могу бити на челу Црне Горе.

Остатак саопштења НСД-а преносимо у цјелости:

Више пута смо упозоравали на опасност која Црној Гори пријети од стране албанских екстремиста из Албаније и из јужне српске покрајине Косова и Метохије, а сада су се те бројне пријетње и реализовале, а све уз ћутање Ђукановићевог режима на отворено понижавање Црне Горе.

Марионетска, издајничка власт која је признала лажну државу Косово и која и данас отворено сарађује са вођама терористичке ОВК, сада је дошла у позицију да јој њени пријатељи и пословни партнери из разних шверцерских и криминалних послова отворено упадају на територију и постављају граничне табле са називом те лажне државе.

Кукавичлук који је овом приликом показао црногорски режим треба да забрине сваког нашег грађанина, јер се на дјелу показало да ова власт не жели да реагује на комадање своје територије. Умјесто да полиција и војска хитно реагују, похапсе и процесуирају ове бандите који тероришу Црну Гору и њене грађане, у Црној Гори репресивни апарат служи за прогон политичких неистомишљеника Мила Ђукановића. Као и неспособњаковићи из АНБ-а који се баве праћењем и прислушкивањем функционера ДФ-а, заштитом диктатуре, шверцом цигарета и наркотика, док им екстремистичке групације отворено шврљају по територији ЦГ.

Нама је потребно да власт послије овога скандала сама констатује властиту немоћ, односно призна да све ово ради у дослуху са албанским политичарима и шверцерима из јужне српске покрајине КиМ, јер када се зна да на тој дионици наијистакнутији људи режима свакодневно шверцују цигаре, немогуће је и да се ово могло урадити без њиховог знања.

Зато је, изгледа, неопходно, да се самоорганизујемо и заштитимо земљу и народ, као што су то знали да раде и наши велики преци.

Наравно, албански екстремисти су ове активности, нимало случајно, започели уочи великог празника Видовдана, и овом провокацијом шаљу поруку православном народу у Црној Гори и ономе у јужној српској покрајини да су спремни на нову дестабилизацију региона.

Све је ово очекивано, и све је почело издајом црногорског режима, односно забадањем ножа у леђа српском народу срамним признањем лажне државе Косово и инсистирањем на НАТО интеграцијама које су само други назив за окупацију.

Нико у ЦГ нема дилему да ће Ђукановићев режим, ако му то нареде одређене адресе, без противљења и отпора уступити дио територије Црне Горе неким „заинтересованим“ странама, јер у историји Црне Горе није било такве издајничке и поданичке власти.

Наравно, кад кажемо Ђукановићев режим мислимо и на оне његове послушнике из бивше опозиције који су, након великих протеста ДФ-а, спасили диктатора обавезујући се да ће у потпуности подржати овај срамни НАТО пут, раније признање лажне државе Косово и све оно друго што нам је Позитивна Црна Гора у Никшићу испоставила као услове.

Водећи се очигледно оном „мед за уста и хладна пријања“, ти бивши опозиционари су пустили да их води лакомост и незајажљивост, тако да данас отворено учествују у овој прљавој игри, што је и очекивано након онакве незабиљежене издаје опозиционих гласача.

Људи који ћутећи прелазе преко чињенице да им неко упада на територију и да им понижава државу и народ, не могу бити на челу Црне Горе.

Нова српска демократија и ДФ ће, након рушења Ђукановићевог режима, радити на враћању достојанства Црној Гори, и увијек ћемо бити ту да заштитимо земљу и народ од оваквих и сличних упада екстремиста.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Kakvi glupaci! „Primaju“ se na „udbašku žvaku“ o „granici“ dok se ovdašnji vlastodršci za to vrijeme grle i ljube sa istim tim krvnicima i koljačima sa „Kosova“!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here