Насловна Друштво НЛО базе на Марсу и Земљи? (ВИДЕО)

НЛО базе на Марсу и Земљи? (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

Mars, baza box

Снимци Марса недавно су открили рупу ширине 130 метара, за коју бројни аматерски посматрачи неба сматрају да је неки облик улаза у „НЛО подземну гаражу“. Додатну пометњу уносе слична удубљења за која се тврди да постоје и на Гренланду. Научници се још нису огласили поводом необичних тунела.

Ванредно стање међу светским „уфолозима“ изазвало је објављивање снимака Марса на којима се види, како неки тврде, подземна гаража за свемирске бродове!

Љубитељи разјашњавања свемирских недоумица сложни су да је реч о фасцинантној појави јер је конкавно удубљење ширине 130 метара при врху, а 50 у доњем делу, савршено правилно.

Такође, поред отвора на површини Црвене планете уочени су отисци који би се могли приписати, сматрају аматерски посматрачи неба, полетању и слетању летeлица.

Због облика рупе, многи мисле да је реч о подземној бази у којој се налазе летећи тањири.

Слична кружна удубљења постоје и на Земљи, такође смештена у близини пола планете, што не приписују случајности, већ вeрују да постоји веза између рупа.

Веродостојност и порекло фотографија су непознати, а научници се нису оглашавали у вези са подземним „базама“ на Гренланду и на Марсу.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here