Насловна Поглед Ништа им није свето

Ништа им није свето

1
ПОДИЈЕЛИ

Пише: Вук Јовановић

Сврха доминантно владајуће странке у Црној Гори је да нас учини безбожнима, јер лако је владати онима којима ништа није свето.

ДПС је преименован из Савеза комуниста, дакле темељи се на атеизму и демонизму. Због тога имају огромну подршку Запада (западног Римског царства) гдје је и даље концентрисано сво злато из доба колонијалних освајања. Ту је намирисао крв наш владар, очи су му засијале на саму помисао да може и он окусити мало тог отетог блага.

Врло свјестан да су његови грађани на рубу егзистенције, а да неолиберални капитализам не опрашта никоме, а понајмање домаћину, сатре га у ћошак са неизмиреним рачунима струје и воде, подигне цијену горива, смањи плате или их укине гашењем државних фирми, глава фамилије под притиском дјеце која желе да се школују на приватним факултетима нема друге него да прихавати ту шаку златника. Медијски их трује против свега што су били, што јеси у сржи, причајући о Србима као четницима и дивљацима, највећим кривцима свих ратова, праве телевизијске серије у којима српску војску представљају као окупаторску, причају о Русима као хладнокрвним убицама и заговорницима предстојећег нуклеарног рата.

Владар се води пропагандом Јосефа Гебелса, нацистичког министра, десне руке Адолфа Хитлера који јасно каже: „Више пута изговорна лаж у медијима постаје истина“. Слиједи хрватски сценарио – туткајући заставе по улицама у бојама Албаније закопавајући црвено-плаво-бијелу са акцентом на „плавој“ која је свијетла као наш Јадран, громогласно пуштајући новокомпоновану химну поред црногорске марсељезе из доба краља Николе „Онамо намо“, присилно уводи у школама црногорски језик и граматику коју су написали Аднан Чиргић, Иво Прањковић и Јосип Силић дакле Аднан, Иво и Јосип уче нашу дјецу књижевношћу уводећи два слова од којих је “ś” чисто руско, а “ź” чисто талијанско.

Из тих истих школа избацује Светог Саву као заштитника дјеце и вјеронауку као предмет, а отвара кафиће и коцкарнице у непосредној близини. Лагано, али редовно врши стравичан притисак на СПЦ називајући владику црногорско-приморског најпогрднијим именима, представљајући га у медијима као дестабилизатора мира и склада међу народом.

Признаје Космет као независну државу не говорећи народу да је та Метохија исклучиво црногорска покрајина, одакле многи па и он лично, вуку коријене. Пружа руке и тражи загрљај НАТО пакта који је бомбардовао његов народ, његову земљу и његовог предсједника коме је ишао по цигарете и додворавао се, како „очи у очи“ тако и у медијима са ријечима – „замрсио сам шах због шаховнице“, а иза леђа, кујући план како да га смакне, сједне на фотељу и заигра тај шах. Ово превазилази оквире политике, ово више није ни дипломатија ни демагогија, ово нема везе са теријом завјере, ово је чист криминал, разврад и безумње, синоним за АНТИ- ХРИСТА.

Када владар буде остварио свој циљ, тачније циљ његових надређених, када га буду потапшали по рамену и напунили му одаје благом, оставиће овај народ у расулу, на милост и немилост, ни тамо ни вамо, са гнијевом и агресијом потпуно неоснованом и фиктивном, са једном једином могућношћу – да уберу јабуку из забрањеног врта, загризу и одбаце Бога као свог створитеља. А бејасмо чувари руке Јована Крститеља, коју нам је Руски цар оставио у аманет…

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Коме то пишеш благо ти у памет.Полтронском и улизничком народу који је научијо да слуша и служи сваку власт.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here