Насловна Мозаик Нигора испљували на интернету, он им одговорио и показао још „которских сељака“

Нигора испљували на интернету, он им одговорио и показао још „которских сељака“

0
ПОДИЈЕЛИ

Нигор се, недавно, у видео снимку из свог родног града, са невјерицом, слушајући турбо-фолк звуке, запитао “у шта се претворио његов лијепи Котор” и констатовао да су га “сељаци” населили, а после многобројних реакција, детаљније је образложио свој став.

nigor

Нигор је за Курир рекао:

„Драго ми је да је мој снимак изазвао толико велику реакцију, углавном позитивну, осим, наравно, хејтера и националиста који су моју ријеч “сељак”, коју сам ставио у коментару под наводницима, другачије протумачили, а знају добро на кога сам то мислио. Било је коментара, “од од вас сељака Црногораца се не може живјети у Београду”, “што си дошао у Београд, иди у твоју Црну Гору“, итд. То нема никакве везе са мојим видео снимком. Притом, они појма немају о мом поријеклу, али, право да вам кажем, забоље ме она работа“.

„Ја сам рођен у Котору, 25 година сам живио у њему и пуних 20 живим у Београду. Памтим Котор какав је некад био, предиван. Није било ни трунке кича, примитивизма и стоке која је дошла да намеће своју вољу мјесту које је вијековима било симбол културе, у правом смислу те ријечи. Кривим нас, јер смо то дозволили али ето, барем овако некад може да се скрене пажња на неке проблеме“.

У међувремену је Нигор на Твитер поставио још нешто што му у његовом родном граду смета.

Наиме, снимио је како неко избацује у море нешто налик пијеску.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here