Насловна Насловна Нервно растројство: Катнић хоће да пише Путину и да му свједочи Патрушев...

Нервно растројство: Катнић хоће да пише Путину и да му свједочи Патрушев (ВИДЕО)

9

Главни специјални тужилац Миливоје Катнић данас је у Вишем суду, на главном претресу за аферу „државни удар“, поново демонстрирао панику и растројство због тога што оптужница доживљава фијаско.

Он је тако предложио да се на суђењу у Подгорици појаве ништа мање него руски предсједник Владимир Путин и секретар Савјета безбједности Руске федерације Николај Петрушев.

Пошто међународна правна помоће не функционише, а пошто је један од бранилаца оптужених анонимна личност из Новог Сада, а све то добио током љетњег одмора, предлажемо да се дописом обратимо Владимиру Путину и Патрушеву и тражимо саслушање свједока„, рекао је Катнић.

Он је претходно демантовао своју своју изјаву од јуче када није желио да прихвати документ који је предложио адвокат Мироје Јовановић, наводећи да се противи извођењу доказа о Синђелићевом лету за Москву.

„Имајући у виду оно што смо чули, не противимо се да се овај доказ спроведе“, рекао је данас Катнић.

Подсјетимо, Катнић јуче није хтио да погледа доказ који је у судницу донио адвокат  Јовановић, рекавши да руски ГРУ жели да их потрује.

„Треба хемијска анализа да нас не потрују ови из ГРУ-а“, скочио је Катнић када је Јовановић подигао документ из Русије да га покаже судији Сузани Мугоши.

Монтирани судски процес за аферу „државни удар“ доживио је јуче крах, пошто је јавности објелодањен званични документ Русије у коме се наводи да главни свједок-сарадник Саша Синђелић није ушао у ту земљу.

У документу који је адвокат Јовановић предао Судском вијећу, недвосмислени се потврђује да је Синђелић лагао да је 2016. године био у Русији.

ИН4С ексклузивно објављује одговор Русије на допис Јовановића у којем се наводи:

„У вези са Вашим дописима од 30. јула 2018. председнику Руске федерације Владимиру Путину, секретару Савјета безбједности Руске Федерације Николају Патрушеву, а такође Влади Руске федерације саопштавамо да у складу са планом 4 „Споразума између Владе Руске федерације и Владе Републике Србије о условима узајамних путовања држављана Руске федерације и држављана Републике Србије” од 20. фебруара 2009. г. и планом 11 Закона Руске Федерације од 1. априла 1993.Г. бр. 4730-1 ”0 државној граници Руске Федерације” улазак држављана Републике Србије на територију Руске Федерације врши се искључиво преко локација за прелаз.
Уједно вас обавештавамо да је, по сазнањима надлежних органа Руске федерације, дана 27. септембра 2016. г. држављанин Републике Србије Синђелић Саша, датум рођења 11. јули 1980.г., долетео је на међународни аеродром „Шереметјево” летом из Београда. Истога дана, не прешавши државну и царинску границу Руске Федерације, из зоне транзита аеродрома ”Шереметјево” одлетео је у Београд„.

Синђелић је на суђењу тврдио како је тада ушао у Москву.

9 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  А кад стигне одговор хоће ли скочити три метра увис ка јуче, од страха да га ГРУ не отрује?!

 2. 0
  0

  Ако дође Путин да свједочи, може ли то да иде на видео бим, биће то догађај деценије

 3. 0
  0

  Јучерашње триповање Катнића нас је озбиљно забринуло. Какво тровање од ГРУ? Почело је да им попушта у глави нешто, вјерују у своје лажи, параноја

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here