Насловна Политика Непознати авион бомбардовао грчки танкер, двоје погинулих

Непознати авион бомбардовао грчки танкер, двоје погинулих

1
ПОДИЈЕЛИ

Грчке власти саопштиле су данас да је непознати ратни авион бомбардовао грчки танкер у Либији и да су два члана посаде погинула, а два повријеђена.

avion-su-24

Грчко Министарство поморске трговине саопштило је да је брод „Арево“, који плови под либеријском заставом, јуче био усидрен у луци Дарна на истоку Либије, кад се догодио напад.

Дарна је упориште исламских екстремиста који су се заклели на лојалност екстремистима Исламске државе који су заузели знатне дјелове Ирака и Сирије.

Брод „Арева“ има 26 чланова посаде – 21 Филипинца, три Грка и два Румуна. Превозио је 12.600 тона горива, а материјална штета која је почињена на танкеру још се утврђује.

Због све већег насиља и хаоса у којем се налази Либија, Арапска лига је за данас у Каиру сазвала хитан састанак својих сталних чланица.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  E pa BRACO PRAVOSLAVCi,

  kad se jednom udje u KRUG MAFIJE (NATO) morate igrati po njiovim pravilima ,

  kupovati NAFTU po njihovim PRAVILIMA i po cijeni i kod DOBAVLJACA koji JENKI odredi sto ste vi mislili FRI MARKET hahahaha malo morgen-

  o BOZE

  i ja sam vjerova do juce u slobodno SVECKO TRZISTE koje nam EU obetavala a onda CARINE SERTIFIKATI i drugi vid REZOLUCIJE zabrane istog van SFERA njiovog interesa – SAMO FARSA decko moj samo FARSA .

  . BERZE takodje farsa samo su NJIOVE POLUGE vladanja itd…..( kako vidimo aktivirano na NAFTU) , da se okome na BRAZIL spustili bi cenu KAFE a i KINU bi te belosvecke PROTUVE potkopali .samo da zele mora im se stati na PT to samo RUSIJA MOZE SILOM

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here