Насловна Насловна Немања Ристић позвао Бебу Поповића на ТВ дуел: Дођи да те раскринкам

Немања Ристић позвао Бебу Поповића на ТВ дуел: Дођи да те раскринкам

3
ПОДИЈЕЛИ

Након што је озваничена Интерполова међународна потерница за Немањом Ристићем, због оптужби црногорских власти за тероризам и учешће у државном удару, он за портал „Победа“ каже да је спреман да раскринка налогодавце и сценаристе ове ујдурме.

– Спреман сам да одговорим на сва питања српским властима, али не и криминално корумпираној организацији која себе назива црногорским тужилаштвом. Међутим, позивам криминалца, мешетара и “обавештајца са тацном”, Бебу Поповића, на ТВ дуел где ће уз аргументе и непобитне доказе показати да он стоји иза свега и да је то смислио у дослуху са америчким агентима и Милом Ђукановићем – каже Ристић за “Победу”.

ristic-interpol

Ристић истиче како не верује да “сплеткарош попут Бебе Поповића има храбрости и интегритета да се суочи са њим, али да је за тај дуел спреман било где и било када”.

– После тога, ако било ко буде сумњао да сам крив, могу доживотно да лежим у “Спужу”, премда ћу показати да је тамо место Поповићу, његовим сарадницима из америчке амбасаде и његовом тренутном послодавцу Милу Ђукановићу – закључује Ристић.

Подсећамо, Победа је већ писала о наводном државном удару, који је наш извор из врха БИА назвао “невиђеним циркусом и нижеразредном представом”.

(Томислав Ловрековић, Победа)

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Svi pa i ptice na granu znaju da je ovo farsa od drzavnog udara jedino montegrini tj milogorci vjeruju jer oni da im djukaj kaze da je mlijeko crno oni bi rekli jes e to je ta nova evroatlanska crna gora kukala nam majka a nova nacija ce biti milogorci i dukljanoprdosi ali se nadam da im se snovi nece ispuniti jer se mijenja svjetska scena rusija je ipak tolko jaka da bez nje nema novog svetskog poretka to su milogorci ispustili iz vida

 2. 0
  0

  Ne pali se rus , ima da pjeva Nemanja bolje nego Sinđa .
  A mi vjerujemo u činjenice , a one vele da se ovđe spremala van institucionalna promjena vlasti , uz pomoć inostranih službi i srpskih ekstremnih desničarskih organizacija .
  A te teorije zavjere , to rekla kazala , može proći neđe na posjelo u kakvu zabitu kafančinu , a za ovđe je dovoljno postaviti pitanje zašto je šef KGB-a izvjesni Potrošenko , onako iznenada doletio u Beograd !

 3. 0
  0

  Maso ajde kod ljudskog taliha dede katnica da ti da bobu on je stari udbas komunisticki pa nek ti objssni ljudske talihe a on i takvi kao ti su ljudski talog bezmozgovici a sad adio

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here