Насловна Политика Нема разлике између Милових министара из ДПС и Милових министара из лажне...

Нема разлике између Милових министара из ДПС и Милових министара из лажне опозиције

2
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Покрета за промјене и један од лидера ДФ-а Небојша Медојевић оцијенио је да нема никакве разлике између Милових министара из ДПС и Милових министара из лажне опозиције.

Прошла су 32 дана од уласка лажне опозиције у Владу Ђукановића. До данас није избрисан ниједан од 80.000 фантома. Учинак нула. Ниједан објављен документ о злоупотреби ресурса, о изборним крађама, о прљавим парама од шверца, о притисцима и уцјенама. Не види се разлика измеђи Милових министара из ДПС и Милових министара из лажне опозиције. Само завршавају своје послове, запошљавају партијске кадрове, бране законе Владе у парламенту“, навео је Медојевић на свом Фејсбук профилу.

Према његовим ријечима, представници Демоса, УРА и СДП-а у Влади Црне Горе се понашају „као да је све у реду“.

А обећавали су да ће растурити Милов систем крађе избора, објавити доказе, као опозиција у Македонији, избрисати фантоме. Све се завршило медијском промоцијом и пуњеном пљескавицом у Скадарлији. Узгред, „Вијести“ не истражују ко је пушио о трошку државе у Скадарлији. Спрдња. Јасна издаја“, навео је Медојевић.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Ипак има! Ту разлику је одредио Никола Пашић, приликом једног реизбора за посланика. На јавном сучељавању пред бирачима, противкандидат је напао Пашића: „Видите људи овог Пашића, он је као ваш посланик стекао током мандата и кућу једну у граду и другу на селу и вилу у Београду и магазе које издаје и виноград и њиве и ливаде и новац“. Бирачи су почели да негодују и вичу против Пашића. Онда је реч узео Баја (Пашићев надимак): Видите, овај, тачно је да сам ја стекао све те куће, и винограде и новац и све то ја имам и више ми не треба. А видите, овај млади човек све то нема, а жели“. Бирачи су потом глатко изабрали поново Пашића.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here