Насловна Поглед НАТО приватна војска

НАТО приватна војска

1
ПОДИЈЕЛИ

Пише: Слободан Милић

Од деведесетих година ХХ в. можемо слободно да тврдимо да се НАТО био отео контроли државних органа САД. Односно, људи попут Олбрајтове, Сороша, династије Буш, Клинтонових и још неких презимена, успјели су да НАТО ставе под своју приватну контролу. без обзира које био на челу Америке.

Многи ће да се запитају како је то могуће? Слиједи лак и једноставан одговор.

Заобилажење СБ и самовољно и на своју руку доносили су одлуке о извођењу ратних злочина широм свијета. Платиле су га земље које су једино имале калашњиков. Не дира мечке у плећке, заобилази их како киша око Крагујевца. Предсједник Кореје ужива у америчкој немоћи.

Присјетимо се да нас је НАТО бомбардовао јер су одлуку донијела Олбрајтова и Клинтон.

Бабац је давно око бацио на Косово, Крим и Сибир. На њихова богатства. Сви се сјећамо њених изјава деведесетих и касније „да Русија не може сама да учествује у коришћењу богатства Сибира“. То значи да неће бирати средства у походу на Сибир.

amricka-vojska-nato

Присјетимо се да од тада почиње прича о ракетним штитовима од оних који имају само калашњиков. Изгледа да је цио свијет незнавен и неразуман па да не зна коме су штитови намијењени.

Ширење НАТО-а је својевољан чин који није у интересу САД и није није под њеном контролом. Ширење је пропала ствар. А били смо једном ногом у гробу.

НАТО је увукао Украјину у највећу могућу невољу, поклонивши пола територије украјинским Русима. Оставио је да се кува на својој ватри.

Додуше, он је ту успио да поисправи посрнулога самог себе и продужи агонију. Као да су осјетили у центру Брисела да долази тешко и опасно вријеме по њих. Ту лежи највећа опасност за НАТО. Ако се енормно смањи или не дај Боже расформира, 50 до 100 хиљада људи остало би без посла. Ту је сконцентрисана сва невоља наточића, који згрћу енормне плате за никакав учинак. Произвели су углавном контраефекте.

Свако дијете које иде у основну школу зна да изанђала и потрошена скаламерија не може да угрози Сјеверну Кореју, а камоли Русију. Русији је НАТО последња рупа на свирали.

Русија их растеже као праћку, и ради исто оно што је Запад радио са СССР. Надамо се да ћемо бити свједоци када ће на молбу Русија враћати олупине носача авиона и осталу морску скаламерију у Америку.

pilot-rusija

Говорио сам пријатељима да Русија мора да покаже шта има од наоружања, да разбије мале мозгиће стратезима и планерима рата.

На радост и спас великог дијела човјечанства показала је да то на Сирији. Јесте Сирија срушена, али обновиће се.

Озбиљене америчке генерале, наравно има и таквих иако у мањини, уразумила је. Дочекали смо изјаве да се не могу једино бранити од Русије. То је резултат објектовног сагледавања Русије као велесиле.

Бог и Путин су спасили Америку доводећи Трампа за пресједника.

Америка је била легла у бару као остарјели слон.

Наши званичници изгледа да ће служити опело НАТО пакту и себи.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Слобо, твоја ганц нова теорија: „Од деведесетих година ХХ в. можемо СЛОБО-ДНО да тврдимо да се НАТО био отео контроли државних органа САД“(!), заслужује Златну Обилића медаљу, само још да је докажеш.
    Клинтони, Буши, Олбрајти, Кларки, Конгреси…. су највиши државни органи САД! То, ваљда, није спорно!?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here