Насловна Друштво НАТО допрема војску на границу Белорусије

НАТО допрема војску на границу Белорусије

2
ПОДИЈЕЛИ

Министарство одбране Белорусије је саопштило да НАТО алијанса у сарадњи са балтичким чланицама јача своје снаге на граници са Белорусијом, те да овакав непланирани и неочекивани потез НАТО алијансе неће игнорисати.

lukasenko

Министарство одбране Белорусије ће ојачати бројчано војску дуж своје државне границе, али ће упутити на границу и системе противваздушне одбране и тешке артиљерије.

Овакав потез НАТО алијансе видимо као директну претњу Белорусији и већ смо отпочели процесе додатне заштите наше земље, наводи се у саопштењу министарства одбране Белорусије.

Белорусија је најавила и ванредне тактичке вежбе на својој граници које ће укључити бојеву муницију, стоји у саопштењу белоруског министарства.

Све чешће су најаве са разних страна да Кијев спрема објаву рата Русији, а очигледно да НАТО у својим стратешким плановима очекује и потенцијални сукоб са Белорусијом као једног од најблискијих савезника Русије.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  НАТО, тј. Америка је змија отровница, неман, аждаја која лута по Свијету и прождире шта успије. Та змија зна да је Русија једина која јој може стати на пут, згазити је и расцопати главу. И зато се шуња око Русије и Бјелорусије, око неосвојивих бедема, сањајући да нађе начин да их савлада.
  Чека је копље свтог Георгија, не може му утећи!

 2. 0
  0

  Све је то уреду Жарко, али и ми овдје у Црној Гори треба да знамо шта нам је чинити ако НАТО нападне Русију.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here