Насловна Друштво Настављена потрага за Николином Љиљанић

Настављена потрага за Николином Љиљанић

0
ПОДИЈЕЛИ

Мјештани Даниловграда и Лазина, припадници полиције и Службе заштите данас су наставили потрагу за средњошколком Николином Нином Љиљанић (15) из Даниловграда, која је мистериозно нестала 23. јануара.

nikolina1

Након што је полиција обавила разговор са породицом, Нининим другарима, родбином, закључује да се Нина самовољно искрала из куће, током ноћи, али збуњује то што се плашила мрака. Засада се само поуздано зна да је из куће узела батеријску лампу и нестала без трага.

Три дана заредом родбина, пријатељи и полиција претражују терен на сваку страну, у пречнику од неколико километара око куће, али трагова од Нине нема.

„Нема ништа ново. Никоме се није јављала. Тражимо свуда, ишли смо и до корита реке Зете, претражили сваки жбун, нема је“, рекао је Вечерњим новостима њен отац.

У полицији Новости сазнају да су обављени разговори са родбином, другарима, али опипљивог трага нема.

Отац је казао да је те ноћи кад је нестала, Нина пошла у своју собу на спавање и ништа није наговјештавало да је сјутра неће затећи у кући.

Наредног дана око 13 сати родитељи су схватили да дјетета нема у кући. Кревет у њеној соби био је „камуфлиран“ као да спава, а покривене су играчке и дио постељине. Уплашени родитељи су се дали у потрагу за дјететом, телефонирали су њеним другарима, родбини. Нико није знао гдје би Нина могла бити.

Даниловград и Подгорица, град у коме Нина похађа Средњу медицинску школу, излијепљени су плакатима са њеном фотографијом и обавјештењем НЕСТАЛА.

nina dg

Данас је у девет сати у мјесту Лазине Јастреб настављена потрага за Николином.

Укућани вјерују да је обукла сиве хеланке, црну јакну и обула дубоке патике. Николина је висока 158 центиметара, има дугу смеђу косу, са свијетлим праменовима и смеђе очи. Породица апелује на грађане ако имају нека сазнања о Нини да јаве на телефон 067/543749.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here