Насловна Политика Наставак суђења Мирославу Мишковићу

Наставак суђења Мирославу Мишковићу

0
ПОДИЈЕЛИ

Суђење Мишковићу и још 14 окривљених сада су оптужени у једном процесу, који је почетком месеца практично кренуо испочетка и води га судија Маја Илић

Мирослав Мишковић

Обједињено суђење власнику „Делта Холдинга“ Мирославу Мишковићу и осталим окривљенима за оштећења путарских предузећа и крушевачке фабрике мазива ФАМ наставља се данас у Специјалном суду у Београду.

Суђење Мишковићу и још 14 окривљених из оба случаја су сада оптужени у једном процесу, који је почетком месеца практично кренуо испочетка и води га судија Маја Илић.

На прошлом суђењу уводне речи одбране дали су адвокати Мишковића и његовог сина Марка, а сутра ће уводну реч дати браниоци осталих оптужених.

На оптуженичкој клупи сада су Мило Ђурашковић, Дејан Јефтић, Ристо Ристић, Бора Јелић, Бранислав Јовасовић, Љиљана Костић, Срђан Филиповић, Мирослав Мишковић, Марко Мишковић, Милутин Гашевић, Зоран Михаиловић, Здравко Рашо, Предраг Филиповић, Живојин Петровић и Јадранка Бадрић.

На почетку обједињеног суђења оптужени су се поново изјаснили о кривици пред новим судским већем, негирајући наводе оптужнице. У наставку суђења моћи ће и детаљно да изнесу своју одбрану или да је само допуне.

Против Мишковића и Ђурашковића као и још осам оптужених води се кривични поступак због оптужби да су оштетили путарска предузећа за више милиона евра.

Случај ФАМ покренут је пре поступка против Мишковића.

Мишковић, његов син Марко и Ђурашковић били су ухапшени у децембру 2012. године.

Пуштени су да се бране са слободе уз јемства од више милиона евра, а пашоси су им и даље у судском депозиту и не могу да напусте боравиште без одобрења суда.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here