Насловна Мозаик Настасић: Спремни да урадимо оно што народ очекује

Настасић: Спремни да урадимо оно што народ очекује

0
ПОДИЈЕЛИ

Српски фудбалски репрезентативац Матија Настасић поручио је данас да је екипа спремна да у Лисабону против Португалије освоји три бода и потпуно се врати у трку за пласман на шампионат Европе.

sp-nastasic

„Надам се да смо спремни да урадимо оно што народ очекује од нас, али што и ми сами очекујемо. Нисмо у ситуацији да размишљамо у смеру „ако изгубимо“. Идемо на победу и учинићемо све да се из Лисабона вратимо са три бода“, рекао је Настасић српским извештачима у Португалији.

Према његовим речима екипа никако не би смела да направи грешку и сву пажњу усмери на Кристијана Роналда. „Опасно би било да само мислимо о Роналду, он се издваја јер је најбољи на свету, али никако не смемо да запоставимо остале. Са свих страни прети опасност“, истакао је Настасић.

Штопер Шалкеа додао је да је екипа сјајно радила у Старој Пазови и да му се чини да је атмосфера боља него приликом неких претходних окупљања.

Такође, додао је да лично има знатно више самопуздања,него јесенас кад је био ван тима Манчестер Ситија. „За сваког играча је најбитније да игра, мислим да сам направио прави потез одласком у Шалке. Имам више самопоуздања и утакмица у ногама, што је много битно и осећам да сам спремнији“, закључио је Настасић.

Утакмица И групе квалификација за првенство Европе између Португалије и Србије игра се сутра од 20.45 сати.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here