Насловна Политика Напредни клуб позива на бојкот нелегалних избора на КиМ

Напредни клуб позива на бојкот нелегалних избора на КиМ

0
ПОДИЈЕЛИ

kosmet

,,Тзв. Бриселски споразум није потписан (парафиран је) и није усвојен у Скупштини Србије (усвојен је извештај владе о преговорима). Чак и да је легалан и уставан, тај споразум не даје никакве гаранције нити било какве користи нашим грађанима“, наводи се у саопштењу Напредног клуба, које је достављено порталу ИН4С.

Саопштење преносимо интегрално.

Напредни клуб позива грађане са правом гласа на бојкот нелегалних избора на КиМ који се одржавају 3. новембра 2013. Никоме у Србији ови избори не доносе корист осим владајућој елити коју предводи „двојац без кормилара“ Дачић-Вучић.
Тзв. Бриселски споразум није потписан (парафиран је) и није усвојен у Скупштини Србије (усвојен је извештај владе о преговорима). Чак и да је легалан и уставан, тај споразум не даје никакве гаранције нити било какве користи нашим грађанима.
Ако је циљ оснивање невладине организације Заједница српских општина, која има мања овлашћења него скупштина станара у некој вишеспратници, онда за то нису потребни гласови наших грађана у јужној српској покрајини. Таква НВО може да се оснује увек и у било којој канцеларији Агенцији за привредне регистре.
Ипак, овај „споразум“ и успех избора у организацији осуђеног ратног злочинца Хашима Тачија Змије одговара само политичарима у Србији којима треба туђ новац да би остали на власти.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here