Насловна Друштво Нападнут син Андрије Мандића

Нападнут син Андрије Мандића

1
ПОДИЈЕЛИ

andrija_mandic03_560_300

Сина лидера Нове српске демократије Андрије Мандића, малољетног И.М. (16) и његовог годину старијег пријатеља М.Б. напала је јуче у Подгорици, у близини Средње економске школе, група младића.

За напад на И.М. и М.Б. полиција сумњичи осамнаестогодишње Шека Бешлића и Младена Ђуричковића, годину млађе И.Н и Е.К. и шеснаестогодишњег И.Т, против којих ће и поднијети прекршајне пријаве. Инспектори сумњају да су њих петорица, око 14,30 часова, код ограде Економске школе пришли ученицима И.М. и М.Б, намјеравајући да их физички нападну.

“Сумња се да су петорица осумњичених, од којих су четири ученици средњих школа, око 14 сати и 30 минута, код ограде Средње економске школе пришли оштећенима у намјери да их физички нападну”, каже се у саопштењу.

Наводи се да је прво Е.К. ошамарио И.М., након чега су то учинили и И.Н, И.Т. и М.Ђ, док је Ш.Б. ошамарио М.Б, након чега су се осумњичени удаљили са лица мјеста.

Подгоричком центру безбједности туча је пријављена сат касније, а када су инспектори дошли до Економске школе затекли су И.М. и Е.К. са мајкама, које су, речено је „Вијестима“ из УП, одбиле љекарску помоћ и подношење пријаве.

Наводи се да је полиција убрзо идентификовала осумњичене од којих су узете изјаве у просторијама ЦБ Подгорица, с тим што су од осумњичених малољетника изјаве узете у присуству родитеља.

Полиција је о свим прикупљеним чињеницама упознала Основног државног тужиоца у Подгорици и Основног државног тужиоца за малољетнике, који су се, како се наводи, изјаснили да у конкретном случају нема елемената бића кривичног дјела које се гони по службеној дужности.

„Службеници ЦБ Подгорица ће против осумњичених Подручном органу за прекршаје у редовном поступку поднијети захтјев за покретање прекршајног поступка, због основане сумње да су починили прекршај из чл. 10 Закона о јавном реду и миру – физички напад“, каже се у саопштењу.

Други напад на Мандићевог сина уочи избора

Мандићев син, И.М., нашао се у жижи јавности уочи предсједничких избора у марту ове године. Њему се у подгоричком суду суди због наводног покушаја убиства ученика Економске школе Д.Р. (17), почињеног у фебруару.

По­ро­ди­ца Ман­дић тада је оптужила ту­жи­ла­штво и по­ли­ци­ју да по­ку­ша­ва­ју да ис­фа­бри­ку­ју до­ка­зе на осно­ву ко­јих би И.М. био осу­ђен.

Они су оп­ту­жили Фи­ли­па Ву­ја­но­ви­ћа и ње­го­ву су­пру­гу Све­тла­ну, да су главни инспиратори свега што се дешава њиховом сину. Осим њих Мандићи су оптужули Ми­ла Ђу­ка­но­ви­ћа и Све­то­за­ра Ма­ро­ви­ћа да сто­је иза, мон­ти­ра­ног про­це­са, и да се све ра­ди у по­ли­тич­ке свр­хе.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    prvo su mu napali bratanića, onda sina, opet sina, ANDRIJA je kriv što ne dadne malo para ili droge i lako je nać ko će njihovu đecu premlatit

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here