Насловна Политика Нападнут кандидат Грађанске иницијативе Српска Крстимир Пантић

Нападнут кандидат Грађанске иницијативе Српска Крстимир Пантић

0
ПОДИЈЕЛИ

KRSTIMIR PANTIĆ

Непозната лица напала су Крстимира Пантића, кандидата за градоначелника Косовске Митровице са листе Грађанска иницијатива „Српска“, а Канцеларија за КиМ при Влади Србије најоштрије је осудила овај напад.

Двојица маскираних лица напали су Пантића синоћ око 22.00 часа у Косовској Митровици испред улаза у зграду у којој живи, а након указане љекарске помоћи у митровичкој болници он је пуштен кући.

„Најоштрије осуђујемо напад на Крстимира Пантића и позивамо Еулекс и ОЕБС да учине све како би кривци што прије били пронађени, јер је потпуно јасно да привремене власти у Приштини то неће учинити, као што ни до сада нису расвијетлили апсолутно ниједан злочин почињен над Србима у Покрајини“, саопштено је из Канцеларије за Косово и Метохију.

Из Канцеларије поручују српском народу на Косову и Метохији да их терор и насиље не смију поколебати, већ их то мора учврстити у одлуци да сутра изађу на локалне изборе и изаберу своје најбоље представнике.

„Само то ће бити гаранција да ће Срби на Косову и Метохији моћи да остану и опстану“, наведено је у саопштењу.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    То су сами квислинзи инсценирали, да би могли да крше изборно ћутање, читав дан испирајући уста намјештаљком. Срамни србијански режим са епархијом рашко призренском одрађује изборе за Тачија!

  2. 0
    0

    Осим вештачког подлива под брадом, „испебијани“ Вучићев посилни нема траг ниједног ударца или огреботине на свом његованом лицу Лажљиве српске слугерање кољача Тачија!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here