Насловна Друштво Наоружани црнци марширају Тексасом и позивају на убијање полицајаца (ВИДЕО)

Наоружани црнци марширају Тексасом и позивају на убијање полицајаца (ВИДЕО)

1
ПОДИЈЕЛИ

Црни пантери, амерички црначки милитаристички покрет који је био на врхунцу ’60-их и ’70-их година прошлог века, поново се активирао и у светлу растућег јаза између црнаца и америчких органа реда позива на радикалне мере.

crni-panteri

Током марша према тексашкој престоници Остину који су организовали Црни пантери са Хјуи П. Њутон оружаним клубом ова милитаристичка организација је позвала на убијање полицајаца у Америци.

Група демонстраната је узвикивала бројне слогане против полиције као што су „Само мртва свиња (погрдан назив за полицајца у САД-у) је добра свиња“ и „Грок! Грок! Бенг! Бенг!“.

Према саопштењу за медије, група која се назива и „Уједињени оружани фронт“ се састоји од више црначких организација међу којима је и покрет „Црначки животи вреде“, који је основао амерички милијардер Џорџ Сорош.

Сорошева организација је сличне пароле узвикивала и током децембарских протеста у Њујорку, када им је један од најчешћих узвика био „Шта желимо? Мртве полицајце!“.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Na jednoj strani u Americi zagovaraju Sjevernu Ameriku : USA Kanada I Meksiko da stvore uniju kao Eu ,gdje bi ljudi prelazili granicu bez pasosa u po planerima novga doba mogli da putuju bez ogranicenja i otvaraju preduzeca,parola im je dosta primamljiva a glasi .
  SNAGA AMERIKE NIJE U USTAVU NEGO U AMEIKANCIMA,za siroke mase ,pogotovo meksikance privlacni,san da se domognu USA bez kontrole i elektricne granice sa bodljikavom zicom.

  Na drugoj strani istovremeno ubijaju policajce placaju crnce da protestvuju i pripremaju policiski cas u kojemu ce pokusati razoruzati najnaoruzaniji narod na planeti.

  Amerika polako ali sigurno ide u haos,da li da ih zalimo ,narod da ,ali taj narod je svojim glasovim ovo zlo stvrao ,zato moramo reci neka ispastaju i drugi su ispastali zbog njihove politikre

  Zemlja nade i prosperiteta kako smo nekda mislili ide u katasrofu,hoce li za sobom povuci citav svijet ostaje da se vid,ali bice visih lomova nego u ratu,a najveca opsansot je glad!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here