Насловна Насловна Након избора Пајовића за шефа парламента: „Умрлица“ за црногорску скупштину

Након избора Пајовића за шефа парламента: „Умрлица“ за црногорску скупштину

5
ПОДИЈЕЛИ

Група грађана „Алтернатива“ из Никшића објавила је на друштвеним мрежама „умрлицу” Скупштини Црне Горе, поводом избора лидера Позитивне Дарка Пајовића за предсjедника парламента

Послије једног вијека доброг рада трагично је преминула наша вољена Скупштина Црне Горе. Саучешће примамо испред зграде Општине Никшић, сваког дана у терминима од 11 до 12 часова. Вијенци се не прилажу. Ожалошћени: радници, незапослени, пољопривредници, професори, лекари, 78 посланика и група грађана Алтернатива.

У овој „групи“ која ће ускоро постати партија, подсјећају да нестручним и неадекватним лијечењем није успјела да се опорави од издаје која се проширила „на виталне функције непрежаљене покојнице. Вјечна јој слава„.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  A taman! Probali smo – nije uspjelo, ne ide nam demokratija i parlamentarizam. Ne ide nam različitost mišljenja i život bez pljacke građana. Neka joj je vječna slava

 2. 0
  0

  Кад је основана позитивна било је јасно шта им циљ,исто као што је јасно ,ко имало памти , шта је био и остао циљ групи за промјене.Изгласали су укиданје србског језика а сјутра кад се буде одлучивало о уласку у нато за кога ће бити Медо и остали .

 3. 0
  0

  To je onaj isti Zejak il.. Pejak – blejac spavach ANb- ash I URE cgske.

  Mrsh govedo – alternative ti nidje nijesi…!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here