Насловна Издвојено Најљепши доктор на свијету је Цетињанин који живи у Београду

Најљепши доктор на свијету је Цетињанин који живи у Београду

5
ПОДИЈЕЛИ

Ласкава, додуше незванична, титула британског најутицајнијег медија, новина „Daily mail“ др Василија Вујовића прогласила је за најљепшег доктора на свијету.

Поријеклом Цетињанин, живи у Београду. Др Вујовић каже да му титула веома прија, утицало је на посао у позитивном смислу, има пуно позитивних коментара од стране пацијената, а ни шале не мањка, преноси Ало.

„Све је то јако симпатично, тема је занимљива па често са пацијентима попричам. Конкретно „Daily mail“ је видио текстове са наших портала па им се тако свидјела цијела прича. Замолили су ме, уз још пар питања, да узму и неколико слика са мог сајта и да им пошаљем још неку па је тај текст прилично узео маха“, каже млади др Вујовић који не крије да му је ова титула „ветар у леђа“ у његовом раду.

„Људи у мојој околини, пријатељи, колеге, родбина одлична су реаговали. Све ово је највећи подстрек за мој даљи труд и рад у области медицине“, објашњава  др. Вујовић

Др Василије Вујовић је поручио да је за припаднице љепшег пола најбитније да не буду агресивне, већ љубазне, занимљиве и духовите. Истакао је и да је љепота у оку посматрача.

Иако се пластична хирургија најчешће везује за корекције изгледа због естетских разлога, др Вујовићу су важна и друга поља њеног деловања.

„Пластична хиругија је широка област. Најважнија је реконструктивна хирургија којом се уклањају одређене аномалије на телу, на пример посљедице опекотина и рака коже“, нагласио је.

Хирург атлетске грађе, како га зове „Daily mail“ који је суд о његовој атрактивности донио прије четири мјесеца, први је Љекар у својој породици, а љубав према медицини гаји од малих ногу.

Др Вујовић успешно наставља да се бави оним што највише воли, а интересовање које изазива својом љепотом не јењава.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  kakav naslov vijesti- nepravilan. ..najljepši doktor na svijet je sa junačkog Cetinja a njegovi preci na vrijeme otišli za BEUGRAD,,

 2. 0
  0

  Sta ima sporno ?
  Covjek je zaista lijep a sigurno i pametan i kao takav je uvidio da nema sta da trazi u nazadnoj CG.
  U Bijogradu moze bolje da „valorizuje“ i jedno i drugo , da uci i napreduje ili ode u Svijet.
  Puno uspjeha na poslu i ljubavi i milo mi je sto je sa nasih brda.

 3. 0
  0

  Gledaj ti Vujovicu da nesto naucis tamo,vidimo kako izgledas a nadam se da to vide i zene,kod nas to nije jos neka laskava titula semu Porto Montengro ,a za tamo nijesi nedao Bog.Da si zdrav i dobar dokoto a nadasve covjek!

 4. 0
  0

  Završio je ovaj karijeru doktora.
  Da je pametan progovorio bi bar nesto u stilu da je posao doktora na prvom mjestu a da je sve drugo manje bitno.A on se raspricao kao da je na izbor za audiciju za neku ulogu.
  Blago ga njegovim pacijentima.A tek pacijentkinjama.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here