Насловна Друштво Најављен улазак четвртог мобилног оператера у Црној Гори

Најављен улазак четвртог мобилног оператера у Црној Гори

0
ПОДИЈЕЛИ

 mobilni-telefoni

Постоје реалне могућности да мобилне услуге на црногорском тржишту у овој години почне да пружа четврти оператер, саопштио је извршни директор Агенције за електронске комуникације и поштанску дјелатност Зоран Секулић.

Нови оператер могао би да поспјеши инвестиције, конкуренцију и понуди нове и већ постојеће сервисе по још повољнијим условима за крајње кориснике„, рекао је Секулић агенцији Мина.

Он је казао да су кроз имплементацију законског оквира и стратегија створени добри услови за улазак нових оператера на црногорско тржиште електронских комуникација.

„У регистар оператора електронских комуникација, који води ЕКИП, уписано је 60 оператера. Када је у питању улазак новог оператера у сегмент мобилних услуга, ЕКИП има често исказана интересовања од компанија које разматрају могућности за улазак на наше тржиште. Предуслови за такво интересовање и улазак четвртог оператера мобилних услуга су такође створени„, навео је Секулић.

Према његовим ријечима, у прошлој години интензивиране су активности везане за процес преласка са аналогне на дигиталну земљску телевизију.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here