Насловна Друштво Најава несреће: Вокер у Црној Гори?

Најава несреће: Вокер у Црној Гори?

10
ПОДИЈЕЛИ

Надлежни органи треба да упознају грађане Црне Горе шта је „касапин из Рачка“ Вилијам Вокер тражио у Гусињу и Плаву. Oвај вјесник рата и несреће је, према информацијама до којих је дошла наша редакција, почетком августа пар дана боравио у Гусињу, Плаву и Вусањима, а на ком задатку је био лако је процијенити из његовог досадашњег ангажмана.

Вокер је међународној јавности познат као припадник политичког крила албанске мафије, са конкретним организационим задацима, чији је крајњи резултат рат и крвопролиће, зато би надлежни требали да саопште са којим циљем је поменути „касапин из Рачка“ боравио у Црној Гори и да ли су безбједносне службе регистровале његов долазак и рад на терену.

Подсјетимо, Вокер је био креатор случаја Рачак, који је послужио као окидач и изговор за НАТО бомбардовање СР Југославије. Финска форензичарка Хелена Ранта касније је свједочила да је радила по његовим упуствима и притиском.

Ранта је у својој биографији описала да јој је Вокер замјерао да у извештају није користила довољно „убједљив језик“, којим би описала овај наводни злочин Срба.
Она је праве наводе са обдукције доставила Хашком трибуналу, у којима је изразила сумњу у број испаљених метака, као и колико је њих заиста било смртоносно. Ранта је пред камерама показала оригинални извјештај из Рачка према коме је закључено да тијела припадају борцима ОВК, а не албанским цивилима.

„Сви знамо шта је говорио Вилијам Вокер. Он и данас говори да је то био масакр и да иза њега стоје Срби. А ја то никада нисам рекла. Никада нисам ни указала ко су били извршиоци,“ казала је Ранта у интервјуу за њемачки лист „Берлинер цајтунг“ 2004.

Вокер данас има преко 80 година један је од ријетких свјетских званичника који се противио оснивању Суда за злочине ОВК. Носилац је високог косовског одликовања и почасни је грађанин Албаније. Са друге стране, српске дипломате добиле су прецизне инструкције да на сваком мјесту и у свим контактима у међународној арени саговорнике упознају са скандалозном улогом Вокера у бомбардовању Југославије.

Ових дана Вокер промовише у Приштини предлог „Велике Албаније“. Знајући његову улогу у злочину против српског народа који и даље траје, надлежни органи Црне Горе би морали дати јасне информације јавности шта је он радио ових дана на сјеверу наше државе.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Čim se taj „monstrum“ ovuda „vucara“, jasno je da se sprema neka isfabrikovana „režija“ po velikoalbanskom receptu, budući da je on njihov lobista!

 2. 0
  0

  albanski, bošnjački, srpski i milogorski autonomni i polunezavisni kantoni u crnoj gori su u interesu poštenih i čestitih albanaca, bošnjaka i srba. jedino možda nisu u interesu kriminalizovanih milogoraca. voker proizvodi sukobe u ime gazda a za svoj lični interes. čovjek ima 80 godina i sigurno je da neće on trošiti taj novac nego njegova djeca i unuci. dakle on našoj djeci i unucima priziva krvoproliće a interesu njegove djece i unuka. postavlja se pitanje zašto bi njegova djeca i unuci uživali u takvom krvavom novcu i zašto se i taj zlikovac nebi zavio u crno pred smrt da mu se pokaže da se uzalud trudio

 3. 0
  0

  Кад ово смеће није завршило на ел столици свијет и треба да иде до ђавола!

 4. 0
  0

  Шиптари неће стати док год могу. Они ударају само ако процене да је противник много слабији. Ако Србија буде у још тежем положају, Албанци, Бошњаци и Хрвати ће се лако договорио да испарчају ЦГ, и НАТО због тога неће трепавицом маћи. И Црногорци/Монтенегрини ће у том случају имати прилику да покажу да ли су заиста силе небеске као њихови преци Срби/црногорци

 5. POSLIJE MLADIH ,LIJEPIH I PAMETIH UVUNJENIM DJEMPERIMA EVO NAS MLADIH ,PAMETNIH I LIJEPIH U CRVENIM MASNJAMA,OJ HA!
  0
  0

  EVO JEDNE ISTINITE PRICE IZ SEDAMDESETIH GODINA .BIO SAM U JNA SA SIPTAROM SA KOSOVA ,IZOBRAZENIM COVJEKOM KOJI MI JE U TRENUTKU ISKRENOSTI REKAO SLEDECE O NJIHOVOM NACIONALNOM PROGRAMU.“PRVO CE MO DA UZMEMO KOSMET ,POSLIJE TOGA POLA MAKEDONIJE A ONDA DOBAR DIO CRNE GORE“.TO JE ZA MENE TADA BILO TOLIKO SMIJESNO DA NIJESAM TOME DUGO DAVAO NEKE PAZNJE ,NA ZALOST TO DANAS VISE NIJE SMIJESNO NEGO PREOZBILJNO .SVE KAZE DA SU UPREGLI SVE SNAGE DA SE TAJ PROGRAM OSTVARI.CRNU GORU CEKAJU VELUKA ISKUSENJA I STRADANJA.SVE JE TRENUTNO U CRNOJ GORI DOVEDENO DO TRAGEDIJE ,NAROD KOJI JE STVARAO I OHRANJAO CRNU GORU JE POSVADJAN I SUPROSTAVLJEN VOLJOM VLADAJUCE KAMARILE .“DRZAVOTVORNI „SU POSTALI ONI KOJI SU U PROSLOSTI SVE CINJELI DA NEMA CRNE GORE I CRNOGORACA!POTURICE,SIPTARI I POKATOLICENI CRNOGORCI GLUME „CRNOGORCE“,ZEMLJO PROPALA SE!NIKADA U PROSLOSTI NJIMA NIJE PADALO NA PAMET DA STANU I BRANE OVU NASU JEDINU GRUDU,SUPROTNO SVE SU CINJELI ZAJEDNO SA SVIM NASIM NEPRIJATELJIMA DA NAS NEMA ,PA BILO TO MLECI,TURCI,AUSTROUGARI,NJEMCI,BALISTI,TALIJANI…AKO NEKO NESTO DRUGACIJE ZNA NEKA TO POJASNI LJUDIMA!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here