Насловна Мозаик Надал поново на Ђоковићевом ,,менију“

Надал поново на Ђоковићевом ,,менију“

0
ПОДИЈЕЛИ

london novak

Новак Ђоковић наставља свој низ, који многе стручњаке подсјећа на онај чувени, којим је већ обарао рекорде. Ако Надалова спрема није хтјела да се сусретну у Паризу, финале у Лондону на посљедњем Мастерсу је било, некако неизбјежно.

Већ од самог старта меча, видјело се да је Новак у доста бољој физичкој форми. Честе промјене праваца била су права енигма, за овогодишњег броја 1 (нажалост Новак није успио да га стигне, али оваковом формом, Шпанцу је трон озбиљно угрожен). Послије почетних 3:0 , Надал се ипак мало тргао, и  показао бар дјелић онога, што би свјетски број један трабао да има. Послије изједачења од 3:3, изгледало је ко да тениске сладокусце очекује прави спектакл, али српски тенисер онда ,,додаје гас“ и са 6:3 прелама први сет у своју корист.

У другом, послије прве размјене поена, Новак прави брејк, и одличним чувањем свог сервиса  долази до 6:4.

Ово је трећа тутла у Лондону до сада за Ђоковића, прву је освојио 2008. другу 2012. године. Тако је набољи српски тенисер стигао до броја 41. од којих је ове сезоне освојио 7. Иначе Новак је освојио сва три финала Мастерса, што је до сада пошло за руком само Румуну Илији Настасеуу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here