Насловна Политика На Вељовићевом „предавању“ припадници САЈ-а, АНБ-а и Ђукановићево обезбјеђење

На Вељовићевом „предавању“ припадници САЈ-а, АНБ-а и Ђукановићево обезбјеђење

3
ПОДИЈЕЛИ

Veselin-Veljovic-527

Тајном састанку Веселина Вељовића у полицијском кампу присуствовали су и поједини припадници Специјалне антитеростичке јединице (САЈ), службеници Агенције за националну безбједност (АНБ), као и припадник обезбјеђења црногорског премијера Мила Ђукановића.

Како преносе „Вијести“, 9. новембра у кампу на Златици, између осталих, био је и службеник тајне полиције Тихомир Гачевић, премијеров тјелохранитељ Горан Брауновић, али и 10-ак припадника САЈ-а.

Присутни су били и припадници САЈ-а Мирко Бановић и Марко Калезић, који су више пута помињани током приче о полицијским црним тројкама, задуженим за пребијање политичких неистомишљеника власти.

Осим њих двојице, на скупу, из редова САЈ-а, били су и Милан Ковачевић, Горан Зејак, Божо Јокић, Бранко Сутовић, Веселин Рабреновић, Жарко Радовић, Милан Ровчанин и Максим Филиповић.

Према незваничним информацијама, на тајном састанку су били и Вељовићева браћа Витомир и Ацо, као и Драган Зиндовић, Владан Вуковић и извјесни Мердовић из Одјељења безбједности Мојковац.

Према истим информацијама, састанку су присуствовали и некадашањи шеф полиције у Будви Синиша Јокић, Игор Пејовић из Центра безбједности Подгорица, као и Веселин Смоловић и Драган Пејовић, обојица из Центра безбједности Херцег Нови.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Осим њих двојице, на скупу, из редова САЈ-а, били су и Милан Ковачевић, Горан Зејак, Божо Јокић, Бранко Сутовић, Веселин Рабреновић, Жарко Радовић, Милан Ровчанин и Максим Филиповић. – ЕКИПА!!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here