Насловна Мозаик Музичка група „Ресет“ – пут ка врху (ВИДЕО)

Музичка група „Ресет“ – пут ка врху (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

Српска музичка група, коју чине врхунски музичари и вокали (Божа – гитара, Стева – бас, Белац – клавијатуре, Горан – бубњеви, Влада и Хана – вокали), састав је који ношен искуством сервира тачну и веома енергичну свирку, сјајног квалитета и звука.

reset

Како поносно истиче менаџер групе Никола Коле Павићевић, састав има широк дијапазон пјесама и прилагодљив је наступима у свим клубовима, урбаног и модерног типа. Он додаје да је бенд до сада наишао на одушевљење великог броја људи на слављима широм региона.

reset

„Поштеним и мукотрпним радом Ресет граби ка самом врху домаће сцене, што у данашње време није нимало лако“, каже Павићевић и наглашава да, као што стара добра српска изрека каже – добар глас далеко се чује – тако је било и у њиховом случају, те наступе Ресета очекују клубови у земљи и иностранству.

fb_img_1482683470181

На календарску Нову годину бенд ће свирати у Бечу (Club Tube), док ће православну 13. јануара прославити радно, свирајући у Србији (Club Party у Свилајнцу).

Како кажу, ускоро их очекује турнеја у Њемачкој, а врло често свирају у Босни.

resetЊихова прва пјесма и спот „Очи црне“, доживјела је велике симпатије публике и за само десет дана достигла гледаност до скоро 100.000 прегледа на каналу Јутјуб.

За ову пјесму музику је радио Сале Тропико, текст Драган Брајовић Браја, а све снимљено у, како кажу, најбољем студију „Божа“ у Јагодини, видео је радио Андрија Белоица („Уживотека“).

reset

Према плановима групе, убрзо ће бити објављене још двије нове пјесме.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here