Насловна Друштво Мујовићу продужен притвор

Мујовићу продужен притвор

0
ПОДИЈЕЛИ

Подгоричанину Веселину Мујовићу продужен је притвор за 30 дана, пренијеле су данас агенције. Мујовић је осумњичен да је од доскорашњег функционера ДПС-а Светозара Маровића на превару узео 890.000 евра.

Мујовић је ухапшен средином фебруара због сумње да је на превару узео новац од Маровића, нудећи му помоћ у истрагама које Специјално тужилаштво води против њега и чланова његове породице.

Подсјетимо такође да се у Извјештају који је издало Министарство унутрашњих послова Србије од 26. априла 2006. године наводи да су Миго Стијеповић и Веселин Мујовић учествовали у крађи гласова за референдум о независности Црне Горе. Против њих двојице поводом навода МУП-а Србије још увијек није подигнута никаква оптужница, нити је било реаговања ни власти ни тужилаштва.

У Основном тужилаштву прошле седмице саслушана је Маровићева супруга Ђорђина, посљедњи свједок којег је тужилац Мирослав Турковић предложио у поступку против Мујовића. Она је тужиоцу рекла да има посредна сазнања о том случају, односно да јој је супруг рекао да је Мујовићу дао новац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here