Насловна Политика Монструозно: Украјински тенк прегазио дјевојчицу (ВИДЕО)

Монструозно: Украјински тенк прегазио дјевојчицу (ВИДЕО)

1
ПОДИЈЕЛИ

ukrajina vojska

У граду Константиновка на истоку Украјине је дошло до сукоба између војске и локалног становништва након погибије једне осмогодишње девојчице, која је страдала кад је на њу на улици налетело оклопно возило украјинске војске.

Украјинско Министарство унутрашњих послова је саопштило да је до несреће дошло кад је војно возило налетјело на троје пкешака, од којих је дјевојчица преминула, а жена и беба у колицима су превезени у болницу, преноси сајт Раша тудеј.

Локални медији пишу да се возило са украјинским војницима великом брзином кретало улицама Константиновке, али је затим изгубило контролу и покосило пешаке, док неки чак наводе и да је возач оклопног возила био под утицајем алкохола.

Према наводима свједока, украјински војници су једва избјегли да их бијесни грађани не каменују, а нешто касније је група људи опколила војне бараке у граду, гдје су наводно чак и испаљени хици у ваздух.

Након несреће су се бијесни грађани окупили испред војне јединице стациониране у локалној школи, захтијевајући да војска преда оне који су одговорни за погибију дјевојчице, а гомила је чак наводно запалила улаз у спаваоницу војника бацивши Молотовљев коктел, наводи Раша тудеј.

Тензије у граду су и даље високе, а полиција је добила овлашћења да користи праву муницију уколико дође до већих сукоба са локалним становништвом.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Namjerno su to uradili ukrajinski fašisti i nije im ovo prvi put da namjerno muče i ubijaju ne samo odrasle, nego i djecu. Takva zvjerstva nijesu radili ni njemački fašisti. Zvjerska iživljavanja nad Poljacima u toku 2. svjetskog rata po svojoj brutalnosti nijesu ostala zabilježena nigdje u svijetu, osim kod Ukrajinaca.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here