Насловна Издвојено Момир Булатовић брани Осму седницу: Лидера и вођу може створити само народ

Момир Булатовић брани Осму седницу: Лидера и вођу може створити само народ

8
ПОДИЈЕЛИ

Удружење грађана „Слобода“ реаговало је на дводневну емисију РТС о Осмој седници ЦК СК Србије. Председник тог удружења, бивши први човек Црне Горе и савезни премијер, у отвореном писму објављеном у Вечерњим новостима казао је да је емисија припремана са намером да се сатанизује и оцрни Слободан Милошевић.

„Осма седница није била, како се тврди, никаква борба за власт, обрачун другова, обрачун две струје у врху државе и Партије, већ сублимирани напод да се одговори на вишегодишњу кризу. Кључни проблем, као и данас, било је стање на Космету, где су Албанци насиљем над Србима и Црногорцима драматично мењали демографску структуру становништва, тежећи насилном отцепљењу и стварању албанске државе на српској територији“, навео је Булатовић.

Он каже да се са уређивачком политиком Јавног сервиса не слаже ни његово удружење, али ни председник Србије Александар Вучић, и закључује:

„Осма, нити било која седница, не ствара лидера нити вођу. Лидера и вођу може створити само народ.“

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Evro je zlo evro je pakao
  Evro je propast davno sam rekao.
  Ko bude bez njega opstao danas
  Bice to spas i ponos za nas.
  Evro narodu nikad ne treba
  Da snjim postane velika beda
  A mocni jos jaci postanu
  I mali sa evrom nestanu.
  Mrsnite tu sranu valutu
  Cubvaj te dinar u svome skutu
  Jer on je bio mocan
  A covek sa njime bio SRECAN.

 2. 0
  0

  Treba pitati zive aktere te sednice,sa jedne i druge strane tog dogadjaja ,ali one nepristrasne.Mnogi nisu zivi.A upravo o tim ljudima koji nisu zivi se manipuliše.Porazenima se daje neko mudro lice,a radilo se o klasičnim birokratama koji bi napravili još gore stanje nego ovi nazovi pobednici,kojima je uvaljena koska.Šta,porazeni nisu znali sta se sprema Yu,ili ko gura Siptare?Bila bi druga prica da je Rusija bila tada ono sto je danas..Ali ceracemo se jos.

 3. 0
  0

  Одвратна емисија колаборантске телевизије РТС. Слоба је у срцу сваког Србина са Косова и Метохије. Пре њега смо били робови. Он нам је дао прилику да се боримо за слободу. Борићемо се и даље све док неки нови Слободан не ослободи све од Косова до Скадра!

 4. 0
  0

  Слобо Слободо!!!Последњи Предсједник,који је у окупираној Европи дао путоказ како се треба борити против либералног фашизма и чувати свој народ!!Велика захвалност и и поштовање родољубивих људи,последњем слободном премијеру у окупираној Европи,који није издао Слоба,вриједност иантифашизма ни свој народ!!!

 5. 0
  0

  Emisija je gora nego da su je Siptari pravili.
  Malo nam je izdajnika no su se i ovi povampirili.
  Stalna satanizacija i ocrnjavanje Milosevica ima za cilj porobljavanje i ono malo sto je jos preteklo.
  Narodi na Balkanu su mali pa jos usitnjeni i iznutra okupirani. Nikome se ne smijesi bolja buducnost, sem naravno namjesnicima.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here