Насловна Мозаик Младић: Ја вашу дјецу спасавам, а ваши су побили нашу 92....

Младић: Ја вашу дјецу спасавам, а ваши су побили нашу 92. године (ВИДЕО)

9
ПОДИЈЕЛИ

RATKO-MLADIC_620x0

Шта се заправо догађало у Сребреници и Жепи1995. године и како се генерал Ратко Младић обраћао избјеглицама свједочи видео који је дуго био цензурисан.

Видео снимак свједочи о дешавањима у 1995. године и разговору генерала Младића са избеглицама из Сребренице и Жепе, емитован је у хиљадама телевизијских извештаја, међутим најчешће је прекидан после изјаве „Свашта су вам причали о мени“. Сада имате прилику да погледате цио видео материјал који је тада снимљен и закључите да ли су одрживе оптужбе о геноциду.

Послије пада Сребренице, Муслимани из Жепе су се убрзо предали, а генерал Младић је наложио њихову безбједну евакуацију ка територији које држе трупе Алије Изетбеговића.

Младић је лично ушао у сваки аутобус којим су евакуисани муслимани из Жепе да би се представио и гарантовао безбједан пролазак. Ипак, Младић није заборавио да их подсјети, да за разлику од српског официра, муслимани нијесу имали милости према Србима.

Жељели сте дуго да ме видите, сад ме гледате – ја сам Ратко Младић. Бићете безбједно пребачени за Кладањ. Немојте се ничег бојати. Желим вам срећан пут, и довиђења… Свашта су вам причали до сада о мени, ево имате могућност да ме видите, ја сам генерал Младић… Нијесам ја онакав како су вам причали на радију и телевизији. Ја вашу дјецу и вас спашавам. а наша деца су побијена 1992. године у кањону Жепе„, рекао је Младић у једном од аутобуса.

Погледајте како се Младић обраћао женама, старцима и дјеци које је наша војска спроводила на безбjедно:

9 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Džaba puštate sve ovo. Vučić je otišao u Srebrenicu i time priznao izmišljeni genocid. Sada mogu sve majke Srebrenice da kažu da genocida nije bilo niko u to više neće htjeti da povjeruje jer je Vučić došao kao kec na desetku svim mrziteljima srpskog naroda.

  2. 0
    0

    Nije mi jasno što mi udarate minuse. Ja samo rekoh da je Vučić svojim odlaskom u Potočare priznao genocid a genocida ne da nije nbilo nego nije bilo čak ni ratnog zločina. Ubijeno je oko 500 pripadnika armije BiH i nijedan jedini civil To valjda više svako zna.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here