Насловна Друштво Мјесни одбор Демократа и у Пиперима

Мјесни одбор Демократа и у Пиперима

1
ПОДИЈЕЛИ

Мјесни одбор Демократа конституисан је у Пиперима, а за предсједницу МО изабрана је Тања Џанкић, саопштено је из те партије.

“Формирање мјесног одбора у Пиперима је још један у низу догађаја који показује да за Демократе нема одмора док не ослободимо сваку кућу у Црној Гори, а почели смо од Будве, преко Котора и Херцег Новог. У том смислу, Демократска Црна Гора наставила је активности на јачању партијске инфраструктуре за прихват и реализацију најсложенијих задатака, како би створили предуслове да се ДПС побиједи у сваком дому, сваком кварту, свакој мјесног заједници и свакој општини у Црној Гори”, истакле су Демократе.

Осим тога, додају из те партије, интензивно раде на формирању мини изборних штабова по свим бирачким мјестима, јер се, како истичу, грађани морају упознати са супериорном идејом Побједа, а против подјела у сваком кутку наше државе.

Када се то деси, ДПС ће бити без сумње и до ногу поражен”, поручили су они.

Предсједник Демократске Црне Горе, Алекса Бечић, у присуству генералног секретара Бориса Богдановића и Владимира Чађеновића, предсједника Одбора Главног града, као и један број функционера Демократа са државног и локалног нивоа, посјетио је Пипере и разговорао је са мјештанима Стањевића рупе, о актуелној политичкој ситуацији, као и о проблемима са којима се они сусријећу на том подручју, који има велики историјски, културни и привредни значај за Главни град и цијелу Црну Гору.

Какос у навели из ове партије, становници овог подручја већ годинама имају проблем са водоснабдијевањем те лошом путном инфраструктуром.

“Пут до сеоског гробља у дужини од 200м, као и путни правац Стањевића рупа – манастир Ћелија пиперска у дужини од 4 км још увијек нијесу асфалтирани, иако су исти много пута били предмет обећања локалних власти”, истакли су мјештани.

 

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    To je strasno bitna vijest.Bolje bi vi bilo da ste danas bili ispred ministarstva prosvete da protestujete uvezi cirilice nego sto sirite demagogiju i stancujete saopstenja po citav dan.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here