Насловна Политика Мишко Вуковић: ДФ фасциниран влашћу

Мишко Вуковић: ДФ фасциниран влашћу

4
ПОДИЈЕЛИ

Демократски фронт нема политичку будућност, јер није у неспоразуму само са владајућим партијама, већ је одавно на сцени сукоб унутар њега. Због унутрашњих сукоба који одавно трају, ДФ не може избјећи свој крај каже за Побједу Миодраг Вуковић, посланик ДПС-а.

misko vukovic

Вуковић је, коментаришући оптужбе које представници ДФ-а саопштавају на рачун појединих аналитичара и медија, казао да је тај опозициони савез „у проблемима које жели да прикрије и зато тражи алиби и покушава да оптужи друге за оно чему је сам узрок“.

„Крај тзв. ДФ-а је више него извјестан. Нема, нити може бити мира у дијелу политичке сцене коју чине неубједљиви и неаутономни политички субјекти, а такав је управо Фронт. Тај политички субјект је од почетка био конфликтан унутар себе и показало се да је политички промашена инвестиција“,  казао је Вуковић.

Према његовим ријечима, ДФ је фасциниран влашћу и не бира средства да до ње дође.

„Друго име за њихово функционисање је фасцинација влашћу. Тако се то зове у теорији политичких система. Зато хоће по сваку цијену да дођу до ње, па и са улице“, рекао је Вуковић.

Он је казао да је опозициони блок на изборима у 14 општина показао колико вриједи.

„Доживјели су катастрофу. Показали су колико су неубједљиви и конфликтни. Зато не могу избјећи сусрет са крајем своје политичке егзистенције“, додао је Вуковић.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Прво Секулић, па Мишко Вуковић, најгори Пивљанин, излази у јавност да замаскира Секулићеву полемику, а све по налогу газде Мила.
  Ћутите бар пола године, док се ваша јучерашња брука малкице заборави!

 2. 0
  0

  Мишко, шишко из Молдавкиног исказа. То је тај немоћни, омражени тип и политичка блеса, која нема ни образа ни части.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here