Насловна Политика Мирзазаду у посјету Милићу

Мирзазаду у посјету Милићу

1
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Социјалистичке народне партије Црне Горе Срђан Милић примио је данас у опроштајну посјету отправника послова Дипломатског представништва Републике Азербејџана у Црној Гори, Сејрана Мирзазаду.

Састанку су присуствовали и господин Анар Аџамов, будући шеф Мисије, као и Василије Лалошевић, члан Руководства СНП ЦГ.

Саговорници су размијенили мишљење о актуелној политичко-економској ситуацији у Црној Гори и региону, са акцентом на предстојеће парламентарне изборе.

На почетку сусрета, предсједник Милић и господин Мирзазаде исказали су задовољство садржајним и интезивним унапређењем билатералних односа Црне Горе и Азербејџана, као и динамиком остваривања зацртаних планова пројекта “Азмонт Инвестментс” и даљих интересовања за инвестирања у Црну Гору.

Такође, саговорници су оцијенили да поред вриједног пројекта у Кумбору, постоји још простора за унапређење економске сарадње двије земље, нарочито у области инфраструктуре, лучких услуга, туризма, као и на пољу науке, образовања и културе.

Наглашавајући значај бројних донација Републике Азербејџан Црној Гори и њеним грађанима, предсједник Милић је исказао захвалност господину Мирзазадеу на личном доприносу и улози у постизању овог нивоа међудржавних односа двије земље.

Предсједник Милић је на крају састанка пожелио господину Мирзазаде срећу, здравље и успјех у даљем животу и професионалном раду.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here