Насловна Насловна Мировни покрет: Хапсите полицајце – криминалце, а не неистомишљенике

Мировни покрет: Хапсите полицајце – криминалце, а не неистомишљенике

6
ПОДИЈЕЛИ

„Најдобронамјерније упозоравамо Управу полиције да своје активности усредсреди ка решавању нерасвијетљених убистава и привођењу правди криминалаца у својим редовима и структурама које креирају политику побрканих вриједности, гдје је криминалац на челу режима, а поштени млади људи страхују од хапшења по повратку својим кућама“, наводи се у саопштењу Мировног покрета Не у рат не у НАТО након што су Вук Вујисић и Аљоша Туровић добили позив од црногорске полиције на информативни разговор.

vuk2 vujisic

Управа полиције је послала позив  на информативни разговор, а који је стигао  јуче на породичне адресе Вука Вујисића и Аљоше Туровића, наводно због „давања обавјештења поводом паљења НАТО заставе на тргу Републике“, уз напомену да због неодазивања на позив „биће принудно доведени на основу чл 259. ст.1 ЗКП.“

poziv Vuk

Саопштење Мировног покрета преносимо у цјелости:

„Мировни покрет Не у рат не у НАТО најоштрије протестује због усаглашене акције полиције против Вука Вујисића и Аљоше Туровића које је режим, очигледно, изабрао за примјер како ће се обрачунавати са свим неистомишљеницима.

О незрелости оваквог поступка Управе полиције најбоље говори чињеница да су  Вук и Аљоша тог дана,  када су двојица храбрих и слободних људи показали неслагање са лудилом које влада у државном провизорију паљењем НАТО заставе, били ван Подгорице, а Аљоша чак на другом континенту.

vuk vujisic

Најдобронамјерније упозоравамо Управу полиције да своје активности усредсреди ка решавању нерасвијетљених убистава и привођењу правди криминалаца у својим редовима и структурама које креирају политику побрканих вриједности, гдје је криминалац на челу режима, а поштени млади људи страхују од хапшења по повратку својим кућама. Њихов једини гријех је неслагање са политиком преваре, лажи, крађе и ликвидације неистомишљеника.

Уједно Мировни покрет поздравља акцију паљења злочиначке НАТО заставе која представља синоним за крв, патњу и неправду и позива грађане на демонстрацију неслагања са политиком издаје коју је утемељио црногорски премијер Мило Ђукановић.“

Гојко Раичевић, Мировни покрет Не у рат не у НАТО

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  За почетак нека се позабаве авионом за гашење пожара. НАТО им резервних застава, а они немају резервних авиона, а припекло. Уосталом, могли би и службеним чамцима да се баве на којим се праве журке.

 2. 0
  0

  ne mogu, oni znaju policajci uz malu platu se snalaze i od kamatasa procenat, od narko dilera procenat i sakupe dosta para i sve im OK u neovisnoj MNE; NIKAD NATO

 3. 0
  0

  у овим временима, у свим државама, власт има механизме да ућутка, или склони противнике. Историја обично не памти те храбре правдољубиве особе. Историју пишу побједници, и владари остају бар уписани у књигама.

  Мудрост може окупити народ и сачувати главе. Чувајте се за значајнија времена. Свијет је ушао у забрињавајуће стање. Протести успију кад их организују они који имају инструменте за промјену власти. Протести против власти коју подржавају свјетски моћници могу бити опасни за протестанте.

 4. 0
  0

  Stvara se ambijentt kao pred sramni referendum, gdje je razbijeno na hiljade glava srpskih mladića, gdje su neki izgubili i glavu, kada je sprovođen najbruttalniji sudsko poicijski teror. Ne treba zaboraviti ni hiljade onih koji su izgubili državni posao zbog ideje o zajedničkoj državi. Ne treba zaboraviti ni medijsku harangu protiv ideje o zajedničkoj državi. Zato danas imamo ovaj užas. Narod je obespravljen i ponižen, iz zemlje odlaze i oni koji u glasi za neovisnu Crvenu Hrvatsku. Srbi su diskriminisani, muslimani prevareni. Za vašu informaciju nijedan policajac nije odgovarao za zločine, pa su osobođeni beranski policajci koji su 2007.godine pucali na mladiće. Ne zna se ko je veće zastiđe, sud, tužilaštvo ili policija. Na vašem portalu je bio video snimak dogovora beranskih policajaca o zločinu nad momcima. Neko je ipak odozgo naredio ovaj zločin i sudijama kako da sude.
  Zato ttreba sačuvati ove mlade glave. jer sledbenici Sekule Drljevića neće se libiti ni da ih likvidiraju.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here