Насловна Друштво Министарство здравља: Нијесмо иницирали затварање болнице

Министарство здравља: Нијесмо иницирали затварање болнице

0
ПОДИЈЕЛИ

Министарство здравља није иницирало затварање Опште болнице у Беранама за вријеме посјете министра здравља Будимира Шегрта, саопштено је данас из тог ресора.

posjeta bolnici u Beranama

Шегрт и директор Фонда за здравствено осигурање Кенан Храповић обишли су у петак здравствене установе у Беранама, Гусињу, Плаву, Мурину, Андријевици, Петњици и Рожајама.

Све посјете су, како се наводи, обављене у вријеме процеса рада, јер је био циљ да се у том периоду види како функционишу здравствене установе.

Уколико је Општа болница Беране била затворена за редовне посјете и нормалну комуникацију са пацијентима у вријеме званичне посјете министра здравља и директора Фонда, о чему смо обавијештени из медија, руководство болнице није добило такве инструкције од Министарства здравља и због непријатности које су грађани имали изражавамо жаљење„, каже се у саопштењу.

Министарство обавјештава јавност да се током будућих посјета било којој црногорској здравственој институцији, овакве ситуације неће дешавати.

А грађанима Берана и новинарима који су на то оправдано скренули пажњу захваљујемо се на сугестији„, каже се у саопштењу Министарства здравља.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here