Насловна Насловна Министар пољопривреде као Ђекна: Вујовић чека Ђукановића

Министар пољопривреде као Ђекна: Вујовић чека Ђукановића

2
ПОДИЈЕЛИ

Влада Црне Горе још увијек није одредила ко ће руководити ресором пољопривреде и руралног развоја након што је Миленко Поповић поднио оставку на ту фукнцију.

„Побједа“ преноси да је министар унутрашњих послова Горан Даниловић кандидовао на сједници Владе предлог опозиционе тројке да потпредсједник Владе Милорад Вујовић координира Министарством пољопривреде до избора новог министра.

Сједницом је предсједавао потпредсједник Владе Душко Марковић који је Даниловићу објаснио да ће, због тога што није присутан премијер Мило Ђукановић, одређивање координатора тим ресором морати да причека. То је, како наводи извор Побједе, Даниловић прихватио.

Остао је договор да се сљедеће седмице изађе са предлогом. Подсјетимо, мјесто министра пољопривреде остало је упражњено након што је Миленко Поповић изненада, након седмодневног министровања, поднио оставку на ту функцију.

Влада је јуче усвојила листу представника опозиције који ће бити ангажовани у центрима за социјални рад и органима управљања у привредним друштвима на локалном нивоу.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Povukao se taj što nije imao mrlje u biografiji i odlučio je da ne želi ni da napravi mrlju. Za fotelju se guraju ovi crnoga obraza, mrlje se ne vide od njihovog „poštenja“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here