Насловна Друштво Министар одлучио: Љешковићу привремено ограничено вршење дужности

Министар одлучио: Љешковићу привремено ограничено вршење дужности

1
ПОДИЈЕЛИ

Министар унутрашњих послова Горан Даниловић данас је потписао рјешење којим се Радосаву Љешковићу, команданту Специјалне антитерористичке јединице (САЈ) привремено ограничава вршење дужности и којим се привремено удаљава са рада у Министарству унутрашњих послова – Управи полиције, саопштено је из МУП-а, а преносе Вијести.

Командант Специјалне антитерористичке јединице се привремено удаљава са рада зато што је против именованог од стране Основног суда у Подгорици, по оптужном предлогу Основног државног тужилаштва, покренут кривични поступак због кривичног дјела помоћ извршиоцу послије извршеног кривичног дјела. За вријеме привременог удаљавања са рада из МУП-а – Управе полиције Љешковићу се одузима службена легитимација и оружје које му је повјерено за вршење послова“, наводи се у саопштењу МУП-а.

Додаје се да ће привремено удаљење са рада трајати до окончања кривичног поступка.

Рјешење је донијето сходно Закону о унутрашњим пословима којим је прописано да ће полицијски службеник бити привремено удаљен са рада, ако је против њега покренут кривични поступак због кривичног дјела са елементима корупције или кривичног дјела учињеног на раду или у вези са радом и трајаће до окончања кривичног поступка. Даниловић је потписао рјешење након што је директор Управе полиције Славко Стојановић поднио образложени предлог за доношење рјешења о привременом удаљењу и након што је спроведен законом предвиђен поступак који претходи доношењу рјешења“, закључује се у саопштењу.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Vala su ga kaznili a ko je bilo narod po ulicama je li se otkrilo osim one dvojice zrtvenih ovnova Daniiovicu iznesi u javnost koji otrovi su sve baceni 24 Oktobra po narod ono normalan covjek nebi uradio samo olosi i placeni

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here