Насловна Политика Милошевић СДП-у: Ако имате већину срушите Владу

Милошевић СДП-у: Ако имате већину срушите Владу

1
ПОДИЈЕЛИ

tarzan_milosevic

Политички директор Демократске партије социјалиста (ДПС) Тарзан Милошевић позвао је Социјалдемократску партију (СДП) да ако могу да обезбједе већину гласова у Скупштини, изгласају скраћење мандата Влади и изазову пријевремене парламентарне изборе.

Милошевић је поручио да ће ДПС и на ванредним парламентарним изборима, уколико их буде, у самосталном наступу освојити власт.

Према његовим ријечима, ДПС је спреман и за ванредне парламентарне изборе, кад год буду расписани.

“За то је потребно да се створи већина у парламенту која би изгласала повјерење Влади. То би значило дас у на помолу ванредни парламентарни избори”, казао је Милошевић листу „Дан“.

ДПС је, како је рекао, увијек спреман за изборе, и навео да у тој партији сматрају да за Црну Гору у овом моменту није добра прилика да до тога дође.

“Мислим да би расписивање ванредних парламентарних избора значајно успорило процес европских интеграција”, оцијенио је Милошевић.

Потпредсједник СДП- а Рифат Растодер рекао је раније да вјерује да ће бити ванредних парламентарних избора, и да ће та партија наступити самостано, наводећи да исто важи за за локалне изборе на прољеће наредне године.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here