Насловна Политика Милошевић: Отклонићемо недостатке у споразуму са Форцом

Милошевић: Отклонићемо недостатке у споразуму са Форцом

0
ПОДИЈЕЛИ

Политички директор Демократске партије социјалиста Тарзан Милошевић казао је за Портал Аналитика да је сигуран да ће евентуални недостаци политичког договора између његове странке и коалиционих партнера из Форце бити отклоњени.

Tarzan-Milosevic-profile

Поводом изјаве потпредсједника Форце Генција Ниманбегуа да досадашња реализација коалиционог споразума те партије са ДПС – ом није на задовољавајућем нивоу, Милошевић истиче да ће све бити разјашњено у непосредној комуникацији.

– Са нашим коалиционим партнерима не желимо да разговарамо путем медија. Као одговорни партнери сигуран сам да ћемо у непосредној комуникацији отклонити све евентуалне недостатке нашег политичког договра – рекао је Милошевић за Портал Аналитика.

Потпредсједник Форце и посланик у црногорском парламенту Генци Ниманбегу казао је јуче да досадашња реализација коалиционог споразума те партије са ДПС -ом није на задовољавајућем нивоу, те да је потребно отворити то питање и преиспитати споразум.- Нијесам задовољан реализацијом споразума са ДПС-ом, иако је јасно да је низ локалних избора током 2014. године утицао на то. Ипак, двије године је прошло и заиста ми је нејасно да се ДПС и СДП јавно конфронтирају око споразума иако су били на заједничкој изборној листи, док они који стварају већину, како 2012. године тако и данас, као да не осјећају потребу за отвореном анализом остварења нашег коалиционог споразума – казао је Ниманбегу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here