Насловна Политика Милорад Додик: У БиХ долази 500.000 Арапа

Милорад Додик: У БиХ долази 500.000 Арапа

0
ПОДИЈЕЛИ

milorad-dodik-dozУ Босни и Херцеговини се ради на исламизацији друштва. Постоје озбиљни пројекти да се из исламског света у БиХ насели између 300.000 и 500.000 људи који би могли да промене слику БиХ. Постоји тачан план и ту би долазио најнижи слој из арапског света, рекао је у интервјуу за „Блиц“ Милорад Додик, председник Републике Српске.

Он је указао на то да пројекат исламизације БиХ предводи Бакир Изетбеговић.

  • Само Кувајт плаћа 30.000 станова у Сарајеву, а то је 100.000 људи – каже председник РС.

Додик додаје да га нису изненадиле изјаве турског премијера Реџепа Тајипа Ердогана да је “Косово Турска, а Турска Косово”.

  • У Сарајеву је рекао и да је Сарајево Турска, а Турска Сарајево. Када смо то саопштавали бившем руководству Србије, они су само немо гледали у нас. Па, ми се пет година тучемо са Турском и њиховом политиком. Ево, сада се све разоткрива. Нисмо имали разумевања донедавно чак ни у Србији око тога – додао је Додик.

Додик је рекао да је редовно у контакту са Александром Вучићем, првим потпредседником Владе Србије, и да размењују мишљења о свим важним питањима.

  • Наравно да је у прошлости било неких ствари и онда смо сели и те неке ствари рашчистили. Нису ни они били нежни према Милораду Додику у прошлости. Као одговорни људи сматрамо да треба да сарађујемо за добробит обе државе, и то и чинимо. То чинимо на квалитетнији начин него што је то било у прошлости – рекао је Додик.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here