Насловна Политика Мило без америчког доручка, мезе Кривокапић, Симовић и Дамјановић

Мило без америчког доручка, мезе Кривокапић, Симовић и Дамјановић

1
ПОДИЈЕЛИ

molitveni dorucak, presio im

Предсједник Владе и ДПС-а Мило Ђукановић неће ићи на молитвени доручак у Сједињене Америчке Државе, a умјесто њега догађају у Вашингтону 5. фебруара присуствоваће министар одрживог развоја и туризма и функционер ДПС-а Бранимир Гвозденовић.

На јучерашњој сједници Владе усвојена је платформа за Гвозденовићев одлазак у Вашингтон. Из Владе је потврђено да трошкови Гвозденовићевог пута и боравка у Сједињеним Америчким Државама падају на терет Министарства одрживог развоја и туризма Црне Горе, то јест пореских обвезника.

У име парламента у САД ће ићи предсједник Скупштине Ранко Кривокапић и потпредсједник законодавног дома Милутин Симовић. Такође, ићи ће и предсједник скупштинског Одбора за економију, финансије и буџет Александар Дамјановић (СНП).

Интересантно је да су прошле године на молитвени доручак у САД ишли заједно Дамјановић и предсједник СНП-а Срђан Милић, али ове године из Америке није било позива за Милића.

Сваке године предсједник САД и чланови Конгреса придружују се владиним званичницима, лидерима широм САД, дипломатској заједници и пријатељима, како би, према тврдњама организатора, подијелили дух пријатељства кроз молитву и захвалност.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here