Насловна Политика Миљанић: Борба с мафијом преча од НАТО

Миљанић: Борба с мафијом преча од НАТО

2
ПОДИЈЕЛИ

zoranmiljanic_1

Пријем Црне Горе у НАТО савез није у овом тренутку најважнији приоритет за грађане, казао је посланик Демократског фронта Зоран Миљанић.

Према његовим ријечима, приоритет треба да буде борба против криминала и корупције.

То су уједно и приоритети који су неопходни грађанима Црне Горе и које желе они желе“, казао је Миљанић за „Блиц Црна Гора“.

Он сматра да реформе изостају, јер нема политичке воље да се спроведу и да власт није искрено ни за реформе ни за улазак у Алијансу.

Миљанић каже да, када је ријеч о дјеловању за улазак у НАТО, све се своди на разне анкете које варирају.

На питање како коментарише чињеницу да у Скупштини скоро двије трећине посланика подржава улазак у НАТО, Миљанић одговара да то показује да је ДПС као најјача партија само декларативно за Алијансу.

Подршка посланика за улазак у НАТО је обрнуто пропорционална подршци коју Алијанса има у народу. Сматрам да је то посљедица чињенице да је ДПС само декларативно за улазак у НАТО“, каже Миљанић.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    миљанићу, да ниси нешто побркао о приоритетима борбе па ко држи ову хохштаплерску власт ако не челнице НАТО-а, ко су им газде и ментори ако не они, борба против НАТО-а је борба против окупатора и њихових сатрапа. Стоп НАТО злочинцима.
    Паметном доста. Уздрављу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here