Насловна Мозаик Милинковић: Не плашим се изазова, освојићемо титулу

Милинковић: Не плашим се изазова, освојићемо титулу

0
ПОДИЈЕЛИ

Нови тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је данас да се не плаши изазова и да вјерује у освајање шампионске титуле са црно-белима.

zoran milinkovic

„Неће бити лако, немам много времена, али вјерујем у снагу клуба и играче. Улазим у битку коју желим да добијем, храброст ми никад није недостајала“, изјавио је Милинковић на званичној промоцији на стадиону Партизана.

Он је са црно-белима потписао уговор до краја сезоне, а како је рекао, у случају да освоји титулу, сигурно ће га продужити.

На питање како ће се адаптирати на промјену амбиција, пошто се у Вождовцу борио за опстанак, а сад га чека борба за титулу Милинковић је рекао.

„Не бих повлачио паралелу између резултата у Вождовцу и Партизану, али мислим да у Србији има квалитета и није чудно када Вождовац освоји бод у Хумској. Респектујем све противнике, али сигуран сам да Партизан има најбољи тим и то је наша највећа снага, наравно уз најбоље навијаче на свијету“, истакао је Милинковић.

Милинковић је додао да не би коментарисао дешавања из финала Купа 2011. године, када је као тренер Војводине против Партизана повукао екипу са терена, што је према писању неких медија била његова препрека доласку у Хумску.

„Никада нисам дао ниједну изјаву на ту тему, нити иког увредио, иако сам претрпео доста увреда, то је била једна од најлошијих ноћи за српски фудбал. Не знам да ли сам се понашао другачије него иначе, што са пуно жеље и страсти водим тим“, закључио је Милинковић.

Партизан је јуче смијенио досадашњег тренера Марка Николића због губитка четири од шест бодова предности у прољећном дијелу првенства и одмах ангажавао Милинковића, који ће на клупи црно-белих дебитовати 4. априла на утакмици против Радничког из Крагујевца.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here