Насловна Политика Милић: Влада и Агенција незаконито приходовале и утрошиле 5,7 милиона еура

Милић: Влада и Агенција незаконито приходовале и утрошиле 5,7 милиона еура

0
ПОДИЈЕЛИ

Срђан Милић, предсједник СНП-а, изјавио је да је Влада Црне Горе је незаконито приходовала и утрошила 5,7 милиона еура из депозита Агенције за електронске комуникације и поштанске дјелатности.

„Агенција је у периоду од 2009. до 2011. године, на основу закључака Владе Црне Горе, извршила пренос средства из депозита и то: 2,2 милиона Пошти Црне Горе, 300.000 еура Министарству за информационо друштво, 700.000 еура за Регионални културни центар у Пљевљима и 2,6 милиона еура спортским клубовима и Црногорском олимпијском комитету“, наводи предсједник СНП-а.

Милић је истакао да је у питању незаконито и несавјесно поступање и Агенције за електронске комуникације и поштанске дјелатности и Владе Црне Горе, јер су таква поступања супротна Закону о буџету за 2009. 2010. и 2011. годину.

Он је позвао надлежне да провјере закључке Владе Црне Горе на основу којих су извршена наведена плаћања и своје налазе учине јавним, како би грађани Црне Горе добили пуну информацију о начину располагања њиховим средствима.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here