Насловна Политика Милић: Влада Црне Горе нема знања или храбрости да се ухвати у...

Милић: Влада Црне Горе нема знања или храбрости да се ухвати у коштац са организованим криминалом

1
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Социјалистичке народне партије Срђан Милић разговарао је данас у Подгорици са Лесли Фрериксен (Леслие Фрериксен) шефицом политичко-економског Одјељења у Амбасади Сједињених Америчких Држава у Црној Гори.

Састанку је присуствовала и потпредсједница СНП-а Данијела Павићевић.

Током разговора, предсједник Милић је поновио да је спорна легитимност парламента, јер избори 16. октобра 2016. године, нијесу били плод слободно изражене воље грађана Црне Горе и очекује да афера „државни удар“ у потпуности добије свој правно-политички епилог. У том смислу потребно је обезбиједити услове да се утврди чињенично стање у најкраћем могућем року.

Предсједник Милић је констатовао да актуелна власт наставља са праксом нерјешавања нагомиланих социо-економских проблема са којима се свакодневно суочавају грађани Црне Горе, и одговорна је за драстично погоршање безбједоносне ситуације.

Он је истакао да је Општински одбор СНП Котор дао кључни допринос развлашћивању ДПС-а у том граду и оцијенио да нема ниједан оправдан разлог да се у најкраћем могућем року не приступи формирању нове локалне власти, уз мањинску подршку СНП-а.

У односу на предстојеће изборе у Никшићу, предсједник Милић је указао да треба урадити све, да исти немају обиљежја која су пратила парламентарне изборе, већ да грађани слободно и без притисака добију власт која ће их представљати у наредном четворогодишњем периоду.

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here