Насловна Насловна Милић у Москву ишао сам, у Вашингтон иде са Влаховићем и Пајовићем

Милић у Москву ишао сам, у Вашингтон иде са Влаховићем и Пајовићем

5
ПОДИЈЕЛИ

milic123

Социјалистичка народна партија у свом реаговању покушава да демантује што се демантовати не може уз обавезно лијепљење етикета свима око себе, па и Дневним новинама. Потврђена је основна прича ДН да три лидера црногорских партија путују заједно у САД. Значи, у Вашингтон путују заједно (потврдио СНП, али и ЦДУ ) Срђан Милић, Миодраг Влаховић и Дарко Пајовић. Случајно? Да ли је СНП обавијестио јавност о томе? На обоје је одговор: НЕ.

Ова партија, у стилу свог предсједника Срђана Милића, половично говори о свему, па и о овом путовању, јер очигледно нема став који би могла да саопшти својим бирачима.

Њима је најважније да састанак није одржан у петак и да је Милић био далеко од Подгорице. И то је једина истина у реаговању ове партије и због тога се извињавамо нашим читаоцима.

СНП изражава радост што су „и Дневне новине коначно признале Срђана Милића за предсједника СНП ЦГ“. Никада ДН нијесу негирале да је Милић предсједник СНП, нити су то жељеле нити су на то имале право.

Ипак, Срђан Милић би требало да се мало осврне око себе, да погледа своју партију и, коначно, закључи ко га то не признаје за предсједника и да ли је признат предсједник у сопственим редовима. На Милићеву жалост, он више не буди превелико интересовање ни код кога на црногорској политичкој сцени, па ни код „појединаца из власти“, од којих та информација није ни дошла. И када је извор информације у питању, било би добро да се Милић мало осврне око себе.

Ипак, треба господину Милићу одати признање. Након посјете Москви, гдје је саопштио шта о санкцијама Запада мисли „права Црна Гора“ и гдје је на Војној паради видио какву војну силу посједује Русија, Милић ће имати прилику да све што мисли саопшти „у брк“ и Американцима. Само је непознаница да ли ће партију затећи кући када се врати. Надам се да хоће.

Што се тиче одговора Позитивној ЦГ, цитираћемо само једну реченицу из јучерашњег интервјуа Дарка Пајовића Побједи: „Позитивна је обавила консултације са неким парламентарним и ванпарламентарним субјектима, са циљем снажења интегративних импулса, насупрот политичкој деструкцији коју једнако снажно форсирају ДПС и неки медијски тајкуни„.

Толико о неистинама.

Мили Прелевић, уредник у „Дневним новинама“.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  SNP je mislim, na putu relativizovanja sopstvenog takozvanog pro srpskog politickog statusa I ulaska u vode klasicne gradjanske vecinske politicke scene Crne Gore. Cinjenica je da je taj gradjanski politicki spektar u trendu na nasoj politickoj sceni evo vec par godina unazad, sto po mom misljenju nije dobro za politiku kao nacin razmisljanja.
  Nedostaje na nasoj parlamentarnoj politickoj sceni stranka jasne desne politicke orjentacije, koja u svom programu sublimira nacionalno Crnogorce I Srbe a u dijelu ekonomskog programa nudi jasnu politiku slobodnog trzista, bez monopola u bilo kojoj oblasti, sa jasnom zastitom nacionalnog ekonomskog interesa.
  To je Narodna stranka.
  Ostaje da vrijeme pokaze na koji nacin ce se vratiti na parlamentarnu politicku scenu.
  Podrazumijeva se da je savremena politicka scena zasnovana na gradjanskom nacinu razmisljanja primjerenog sadasnjim evropskim I svjetskim trendovima u politickom smislu, tako da ce I politicka desnica u Crnoj Gori, zavisiti od intelektualne spremnosti gradjana koji sebe vide politicki desno, da na ispravan nacin usmjere svoje glasove na predstojecim izborima.
  U suprotnom, bice kao I do sada…Mozda I losije nego sto je sada…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here