Насловна Политика Милић: СНП научила да јој није пријатељ свако ко се осмјехује

Милић: СНП научила да јој није пријатељ свако ко се осмјехује

5
ПОДИЈЕЛИ

Социјалистичка народна партија (СНП) је научила да јој није пријатељ свако ко се осмјехује и тапка по рамену, поручио је лидер те партије Срђан Милић на обиљежавању 17 годишњици СНП-а.

milic

Он је рекао да је његова партије током 7 година бранила највче тековине друштва у Црној Гори, истину и правду.

“Свјестан сам тежине крста који чланови и симпатизери СНП-а носе непоколебљиво достојанствено и храбро не марећи за препреке. Неко ће рећи да је “донкихотовски” бити несаломив у Црној Гори, ја ћу рећи да је “СНПовски””, рекао је Милић.

Он је додао да су многи покушали да униште СНП.

“Било их је биће их још, али превише смо ми јаки. Тврд смо ми орах да би га неко сломио. Овај наш орах своје коријене дугује слободи правди, једнакости и солидарности. Јака и несаломива СНП је у нашим мислима и дјелима. Током свих ових година научили смо да нам није пријатељ свако ко нам се осмјехује и тапка по рамену”, рекао је лидер СНП-а.

Некадашњи градоначелник Подгорице и гувернер Народне банке Југославије, Радивоје Рашовић поручио је да је било много покушаја да се уруши снага партије.

milic gvozdenovic

“Не смијемо заборавити оне који су борећи се за идеју наше партије поднијели велике жртве. Зато је СНП неуништив а било је покушаја да се уруши снага партије и није се успјело. Показали смо да је СНП јача од било којег појединца јер је идеја која нас повезује јача од било којег личног циља и мабиције”, рекао је Рашовић.

Мотив обиљежавања годишњице СНП-а био је “тврд је орах воћка чудновата”, орах је био приказан на зиду, а гости прославе на својим столовима добили су здјеле пуне ораха.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Najbolji smo, vidite naše goste sve ministri i predsjednici partija sa drugačijim opredjeljenjem, oni nas uvažavaju. A ko je vama gost DNPovci

  2. 0
    0

    Да човјек не повјерује. Да може да оживи неки од чланова СНП-а, који се упокојио прије Милићевих „заокрета“, одмах би се вратио у Сабирни центар..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here