Насловна Политика Милић: СДП и партнери настављају политику – СНП је наш противник, а...

Милић: СДП и партнери настављају политику – СНП је наш противник, а не ДПС

2
ПОДИЈЕЛИ

Не чуди ме понашање СДП-а, јер је за њих питање учешћа у власти у Котору, по свему шта раде, очигледно питање егзистенције, саопштио је предсједник Социјалистичке народне партије (СНП) Срђан Милић на традиционалном новогодишњем коктелу Општинског одбора СНП Даниловград.

„Такође, не чуди ме ни понашање њихових партнера, јер се политика – СНП је наш противник, а не ДПС наставља и у постизборном периоду“, истакао је Милић.

Он је нагласио да СНП интересује бољи животни стандард свих, деполитизација и професионализација локалне управе, али и обавезна ревизија пословања за последњих 12 година свих и у Будви и у Котору.

„Оставити оне који су били у власти у Будви и Котору у претходном периоду да надгледају тај процес било би као допустити да козе чувају купус“, казао је предсједник СНП-а.

Милић је оцијенио да су парламентарни избори, по много чему, представљали неравноправну утакмицу, додајући да мјера вриједности СНП-а није број мандата, већ оно што та партија ради за народ Црне Горе.

„Он се захвалио Општинском одбору СНП-а у Даниловграду на свему што је урадио како у периоду након локалних избора, тако и током кампање за парламентарне изборе“, казали су из СНП-а.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here